Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο Σιμεόνε θέλει τους παίκτες της Ατλέτικο… τούρμπο στο σεξ: «Με 4 φορές τον μήνα δεν παίζεις»

Στις σεξουαλικές επιδόσεις που θέλει να έχουν οι παίκτες του στην Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε με… πλάγιο τρόπο ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» είπε ότι θέλει τους ποδοσφαιριστές του να είναι σεξουαλικά ενεργοί, ενώ μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι και οι δικές του επιδόσεις είναι αρκετά καλές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο El Partidazo de COPE, ο παρουσιαστής ανέφερε στον Σιμεόνε ότι με βάση μία μελέτη «οι Ισπανίδες έχουν κατά μέσο όρο 56 σεξουαλικές επαφές το χρόνο…». Τότε ήταν που του έκανε την ερώτηση: «Είστε περισσότερο Ισπανός, παρά Αργεντινός, από αυτή την άποψη;».

Ο 53χρονος απάντησε με ερώτηση: «Πόσες; 56; 56 τον χρόνο; Πόσο είναι το μήνα; Περίπου τέσσερις φορές τον μήνα; Όχι. Με τέσσερις φορές τον μήνα δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στο πόσο ικανός είναι και εκείνος σε αυτόν τον τομέα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «15 το μήνα ίσως; Δεν πρόκειται να το πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο».

Εάν κάποιος ρίξει μια ματιά στο βιογραφικό του Σιμεόνε, θα δει ότι έχει πέντε παιδία. Τρία αγόρια με την πρώτη του γυναίκα, τους Τζιοβάνι, Τζιανλούκα και Τζουλιάνο, που όλοι τους έγιναν ποδοσφαιριστές σαν τον πατέρα τους, αλλά και δύο κόρες με τη δεύτερη γυναίκα του, το μοντέλο Κάρλα Περέιρα, τις Φραντσέσκα και Βαλεντίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή