Κυριακή , 28 Μάιος 2023

New Gift Cards by DUST+CREAM: Χάρισε στους αγαπημένους σου το δώρο της επιλογής!

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου η DUST+CREAM υποδέχεται επίσημα τις gift cards, μια νέα πρόταση για εύκολη επιλογή δώρων με εγγυημένη επιτυχία.

Τέρμα πια το άγχος και οι ατελείωτες ώρες έρευνας για να βρεις το απόλυτο δώρο που θα ενθουσιάσει τους αγαπημένους σου! Με τις νέες gift cards της DUST+CREAM μπορείς να τους προσφέρεις την ευκαιρία να επιλέξουν οτιδήποτε επιθυμούν μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι gift cards διατίθενται αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας και οι καταναλωτές θα τις βρουν δίπλα από τα ταμεία, τοποθετημένες σε κομψές plexi glass κατασκευές. Υπάρχουν επιλογές των 20€, 30€, 50€ και 100€. Κάθε κατηγορία έρχεται με διαφορετικό χρώμα, ενώ υπάρχουν και 4 διαφορετικά είδη πακέτων που αντιστοιχούν στα είδη των gift cards. Οι δωροκάρτες εξαργυρώνονται στο φυσικό κατάστημα από το οποίο αγοράστηκαν σε διάρκεια ενός έτους από την αγορά τους. Ιδανικές για οποιαδήποτε gift-requiring περίσταση, οι νέες gift cards by DUST+CREAM είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου σε κάθε παραλήπτη!

Η DUST+CREAM αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 87 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #beautyismyplayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Facebook: DustandCreamGreece

Instagram: dustandcream

YouTube: DustandCreamGreece
Πηγή