Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Όλα από το Dancing With The Stars τα παίρνει το ΣΔΟΕ»

«Όλα από το Dancing With The Stars τα παίρνει το ΣΔΟΕ»

Γαβαλάς: Δεν είμαι κλέφτης

Ο γνωστός μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη του στο Κυριακάτικο Έθνος περιγράφει πως ουσιαστικά εκείνος έπεσε έξω λόγω της κρίσης και κάποιων ανθρώπων που λανθασμένα εμπιστεύτηκε, επιμένει όμως ότι δεν έκανε ούτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος ούτε έκλεψε το Δημόσιο. Μάλιστα για ακόμα μια φορά υπογραμμίζει πως δεν έκλεψε, αλλά πώς είναι ένας άνθρωπος που χρωστάει και θέλει να πληρώσει.

«Εδώ και καιρό προσπαθώ να δώσω ως αντάλλαγμα για τα χρέη μου στο Δημόσιο, τα οποία είναι 17 εκατ. ευρώ, το κτίριο όπου στεγάζονταν οι επιχειρήσεις μου στην Κάντζα, που έχει εκτιμηθεί ότι αξίζει από 42 μέχρι 37 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο κ. Σγουρός είχε προτείνει να στεγαστούν στο κτίριο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας. Έτσι, το κράτος θα γλίτωνε 10 εκατ. ευρώ τα οποία δίνει κάθε χρόνο σε ενοίκια. Το θέμα, όμως, για διάφορους λόγους έχει μπλοκάρει και το κτίριο έχει λεηλατηθεί πολλές φορές

Αναγκάστηκα, παρόλο που είμαι σε κακή οικονομική κατάσταση, να προσλάβω φύλακες. Η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται. Την καλέσαμε και μας είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το κτίριο είναι δεσμευμένο, αλλά και όλη μου η περιουσία, όπως το σπίτι μου στην Κηφισιά και το εξοχικό μου στη Μύκονο, το οποίο επίσης έχει λεηλατηθεί. Εγώ εξακολουθώ να συλλαμβάνομαι για τα χρέη μου, ενώ όλα τα χρήματα που παίρνω από το Dancing With The Stars τα παίρνει το ΣΔΟΕ. Παρόλο που υπάρχει τρόπος να πληρωθούν τα χρέη, η υπόθεση έχει παγώσει».

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr