Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η οργισμένη απάντηση της Τζένιφερ Λόρενς για τις γυμνές φωτογραφίες

Η οργισμένη απάντηση της Τζένιφερ Λόρενς για τις γυμνές φωτογραφίες

«Είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα. Είναι αηδιαστικό…»

Η Τζένιφερ Λόρενς πήρε θέση. Απάντησε για τις γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο προκαλώντας παγκόσμιο σκάνδαλο.

Η 24χρονη ηθοποιός ήταν μια από τις δεκάδες διάσημες που είδε προσωπικές της στιγμές να βγαίνουν στο φως. «Δεν είναι απλά ένα σκάνδαλο. Είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα. Είναι μια σεξουαλική παραβίαση. Είναι αηδιαστικό. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει, εμείς πρέπει να τον αλλάξουμε», είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair. Στη συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε και το λόγο που οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν: «Ήμουν σε μια τρυφερή, υγιή και υπέροχη σχέση τεσσάρων ετών. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε διαφορετικά μέρη, ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλο, άρα είτε το αγόρι μου θα έβλεπε πορνό είτε θα έβλεπε εμένα».

Όπως επιπλέον ανέφερε, ήταν πολύ φοβισμένη επειδή «Δεν ήξερα πώς θα μπορούσε αυτό να επηρεάσει την καριέρα μου. Επειδή είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και ηθοποιός, δεν σημαίνει ότι το επέλεξα όλο αυτό. Το ένα δεν συνεπάγεται το άλλο» συμπληρώνοντας: «Είναι το δικό μου κορμί και ήταν μια δική μου επιλογή. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο. Ό,τι κι αν προσπάθησα να γράψω με έκανε να θέλω να κλάψω, μου δημιουργούσε θυμό. Ξεκίνησα να γράψω μια απολογία, αλλά δεν νιώθω ότι έχω να απολογηθώ για κάτι. Δε θέλω να θυμώσω ακόμα και με ανθρώπους που ξέρω και αγαπώ και μου λένε “Ναι, είδα τις φωτογραφίες”, αλλά παράλληλα σκέφτομαι “Δεν σου είπα εγώ να κοιτάς το γυμνό μου κορμί”».

Πηγή: newsbeast.gr