Τρίτη , 19 Ιανουάριος 2021
Παντρεύεται η Έλενα Ασημακοπούλου

Παντρεύεται η Έλενα Ασημακοπούλου

Η ηθοποιός σκέφτεται να κάνει το χατίρι της κόρης της που θέλει να τη δει νύφη

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, περίπου πέντε χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο και τον ερχομό του παιδιού της, είναι η Έλενα Ασημακοπούλου!

«Νομίζω κάθε γυναίκα έχει παιδικό όνειρο να ντυθεί νυφούλα. Τώρα πια είναι το όνειρο της κόρης μου να βάλω νυφικό! Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, που ξέρει πλέον ότι δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο και λέει “μαμά θέλω να ντυθείς νυφούλα”», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο Λοιπόν χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να φορέσει νυφικό το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2010 τον ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο δημαρχείου του Αγίου Στεφάνου και ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης!

Πρόσφατα η Έλενα Ασημακοπούλου παραδέχθηκε ότι ο ερχομός του παιδιού έφερε κρίση στη σχέση της και δημιουργήθηκε απόσταση, ωστόσο, δεν έφτασε κοντά στον χωρισμό και τα προβλήματα ξεπεράστηκαν.

«Δοκιμαστήκαμε πολύ τον πρώτο χρόνο που γεννήθηκε η μικρή, αυτό είναι αλήθεια. Οι αλλαγές ήταν τεράστιες για μένα και για εκείνον. Είχαμε τη δουλειά μας, ταξιδεύαμε πολύ. Ήταν μια περίοδος δύσκολη, προσαρμογής, αλλά δεν περάσαμε έντονα, ώστε να πούμε “ως εδώ”… Δεν ξέρω αν ήταν κατάθλιψη, μια πεσμένη ψυχολογία κάποιες στιγμές. Όταν γεννήθηκε, υπήρχε μεγάλη χαρά, αλλά μέχρι να μπεις στο πρόγραμμα, στην αρχή, υπάρχει ένταση στο ζευγάρι», είπε στο περιοδικό.

Πηγή: newsbeast.gr