Τρίτη , 16 Αύγουστος 2022
Πέντε επιτυχημένες γυναίκες που κλέβουν την παράσταση

Πέντε επιτυχημένες γυναίκες που κλέβουν την παράσταση

Συναγωνίζονται ή ξεπερνούν σε λάμψη τους πολύ επιτυχημένους συζύγους τους

Κάποιες γυναίκες που έχουν παντρευτεί κάποιους από τους πλουσιότερους και πιο διάσημους άντρες στον κόσμο είναι και οι ίδιες εξ ίσου ή και περισσότερο σπουδαίες. Παρά το γεγονός ότι έχουν πρόσβαση σε πάρα πολλά χρήματα, ασχολούνται με τη συγγραφή βιβλίων, έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις, γράφουν σε περιοδικά ή είναι δικηγόροι.

Πέραν του μυαλού και τις επιχειρηματικότητας, πρόκειται και για πολύ έξυπνες γυναίκες, οι οποίες τελικά καταφέρνουν να ξεπεράσουν σε φήμη τους πολύ επιτυχημένους συζύγους τους.

Δείτε μερικά παραδείγματα:

Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει παντρευτεί το Φρανσουά-Ενρί Πινό, το δισεκατομμυριούχο που διοικεί τη Gucci, μεταξύ άλλων πολύ μεγάλων ονομάτων της μόδας. Τι την κάνει καταπληκτική; Η Σάλμα Χάγιεκ έχει προταθεί για Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Φρίντα», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές άλλες ταινίες που έγιναν εισπρακτικές επιτυχίες. Επίσης, έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και ασχολείται ενεργά με οργανώσεις για τη βία και την κλιματική αλλαγή.

Αμάλ Αλαμουντίν

Η Αμάλ Αλαμουντίν πρόσφατα παντρεύτηκε τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Τι την κάνει καταπληκτική; Η Αλαμουντίν είναι μία πολύ επιτυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ στους πελάτες της περιλαμβάνεται η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, αλλά και το κράτος της Αρμενίας στην υπόθεση της γενοκτονίας των Αρμενίων. Ενώ ταυτόχρονα η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ έχει και εκπληκτικό στυλ.

Στέφανι Σέιμουρ

Η Στέφανι Σέιμουρ έχει παντρευτεί το δισεκατομμυριούχο, Πίτερ Μπραντ. Ο γάμος τους αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αλλά τα ξαναβρήκαν πριν από δύο περίπου χρόνια.

Τι την κάνει καταπληκτική; Η Σέυμουρ είναι πρώην σούπερ μοντέλο, που έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα τ ων μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, όπως η Vogue και το Sports Illustrated, ενώ έχει παίξει και σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε ταινίες.

Μακένζι Μπέζος

Η Μακένζι Μπέζος έχει παντρευτεί το δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Τι την κάνει καταπληκτική; Η Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας κάποιων μπεστ σέλλερς, έχει πτυχία από το Πρίνστον και με το σύζυγό της είναι από τους πιο γνωστούς φιλάνθρωπους.

Πρισίλα Τσαν

Η δόκτορ Πρισίλα Τσαν είναι παντρεμένη με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ.

Τι την κάνει καταπληκτική; Η Τσαν είναι ειδικευόμενη παιδίατρος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο. Παρά το γεγονός ότι έχει παντρευτεί έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έκαναν έναν από τους πιο σεμνούς γάμους που έχουν γίνει. Το ζευγάρι είναι φιλάνθρωποι, ειδικά σε τομείς όπως η υγεία και η παιδεία.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr