Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Το πέος του χρειάζεται ευρυγώνιο φακό…»

«Το πέος του χρειάζεται ευρυγώνιο φακό…»

Η ατάκα της Τζένιφερ Γκάρνερ για τα «προσόντα» του Μπεν Άφλεκ – Δείτε το βίντεο

Έδινε συνέντευξη για τις δύο ταινίες που αναμένεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες και στις οποίες παίζει, αλλά τελικά ο άνδρας της ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Για να ακριβολογούμε, το πέος του.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ βρέθηκε στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τον Μπεν Άφλεκ και συγκεκριμένα για τη γυμνή σκηνή στη νέα του ταινία «Gone Girl», η οποία βρέθηκε στην κορυφή του αμερικάνικου box office το περασμένο σαββατοκύριακο. Είναι η πρώτη φορά που ο γοητευτικός ηθοποιός δείχνει τα… εμπρόσθια κάλλη του. «Δείχνει το πέος του», παραδέχθηκε η 42χρονη Γκάρνερ και όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε κατά πόσο την ενόχλησε αυτό απάντησε «προσπάθησα να με δω ως… φιλάνθρωπη, πως θέλω να δώσω κάτι στον κόσμο», είπε αστειευόμενη.

Πάντως, το χιούμορ συνεχίστηκε και όταν η ΝτεΤζένερις τη ρώτησε αν το συζήτησαν εκείνη και ο Άφλεκ, απάντησε: «Η συζήτηση μας ήταν κάπως έτσι… “Γεια, στη δουλειά σήμερα ο (Ντέιβιντ) Φίντσερ με έπεισε να εμφανιστώ σε μια σκηνή βγαίνοντας από το ντους” και εγώ είπα “Α, κουλ. Ελπίζω να είχε κάμερα με ευρυγώνιο φακό…”», για να φανεί κάτι δηλαδή. Φυσικά αναφερόταν στα προσόντα του συζύγου της εκείνη τη στιγμή και ο φακός ήταν το χιουμοριστικό κομμάτι της συζήτησης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr