Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Οι πιο κομψές διάσημες εγκυμονούσες

Οι πιο κομψές διάσημες εγκυμονούσες

Μπορεί η εγκυμοσύνη να φέρνει πολλές αλλαγές στο σώμα μιας γυναίκας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσει το στυλ της και την κομψότητά της.

Οι αγαπημένες μας celebrities του Hollywood το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Αλήθεια, εσείς ποια ξεχωρίζετε; Εμείς πάντως ψηφίζουμε την Κέιτ Μίντλετον που κατά την γνώμη μας, αποτελεί ιδανικό πρότυπο κομψότητας ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Kate Middlenton

Στην τρίτη κατά σειρά δημόσια εμφάνισή της έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας, λόγω της ναυτίας που της προκαλεί το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης, η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε μέσα στο coctail μαύρο φόρεμά της του οίκου Temperley London.

Blake Lively


Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Blake Lively κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα παλ κίτρινο φόρεμα της Cruise 2015 συλλογής του οίκου Gucci. Μια αδιαμφισβήτητα τολμηρή επιλογή για τη μέλλουσα μαμά, που κατάφερε να κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν στο πέρασμά της!

Liv Tyler


Με απλό αλλά άνετο look απαθανατίστηκε η Liv Tyler στους δρόμους της Nέας Υόρκης. Η μέλλουσα μαμά φόρεσε ένα κομψό μπλε φόρεμα πάνω από κολάν και φαίνεται έτοιμη για εκδρομή!

Zoe Saldana


Η Zoe Saldana έλαμψε μέσα στο ροδακινί φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε πρεμιέρα του Οκτωβρίου όπου έδωσε το παρών. Η διάσημη σταρ αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της στις αρχές του 2015.

Milla Jovovich

Η Milla Jovovich κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στο red carpet του amFAR LA Inspiration Gala. Με ένα μοναδικό Donna Karan gown σε κόκκινο χρώμα πόζαρε δίπλα στον καλό της Paul W. S. Anderson και αποκάλυψε πως περιμένει ένα ακόμη κοριτσάκι. «Μάθαμε πως περιμένουμε κορίτσι» είπε γεμάτη ενθουσιασμό στο κόκκινο χαλί.

Molly Sims

Η 41χρονη ηθοποιός τόνισε την κοιλίτσα της με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που επέλεξε να βάλει στην 21η ετήσια εκδήλωση για τις Γυναίκες που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Scott Stuber περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Alicia Keys

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση της ηθοποιού Ruby Dee ντυμένη με ένα μπλε ναυτικό φόρεμα και ασορτί καπέλο. Η 33χρονη καλλιτέχνις και ο 35χρονος σύζυγός της και ευτυχισμένος μπαμπάς Κasim Din περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

 

 

Πηγή: baby.gr