Πέμπτη , 22 Οκτώβριος 2020
Πώς έμαθε η Aniston ότι πάσχει από δυσλεξία

Πώς έμαθε η Aniston ότι πάσχει από δυσλεξία

Η ηθοποιός μιλάει για το πρόβλημά της και πώς επηρέασε τη ζωή της

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από δυσλεξία έκανε η Jennifer Aniston στο τελευταίο τεύχος του «The Hollywood Reporter» ποζάροντας φορώντας ένα πουλόβερ, ένα καυτό – σχεδόν ανύπρακτο σορτς- και τα ψηλοτάκουνά της.

Η διάσημη ηθοποιός έμαθε για το πρόβλημα που είχε 20 χρόνια πριν, μετά από μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο.

«Η επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ήταν η αφορμή για να μάθω ότι έχω δυσλεξία. Έπρεπε να φορέσω κάτι μεγάλα γυαλιά. Από τη μια είχα ένα μπλε και από την άλλη ένα κόκκινο φακό. Και έπρεπε να διαβάσω μια παράγραφο και μου έδωσαν ένα τεστ με 10 ερωτήσεις βασισμένες σε ό,τι είχα διαβάσει. Τις απάντησα και είχα μόλις τρεις σωστές απαντήσεις. Έπειτα έβαλαν μια συσκευή στα μάτια μου και διαπίστωσαν πως καθώς διάβαζα πηδούσα τέσσερις λέξεις και πήγαινα πίσω δύο. Ενώ, κάποιες φορές και το βλέμμα μου είναι αλλήθωρο και αναγκάζομαι να το διορθώσω σε φωτογραφίες» εξομολογήθηκε.

Η Jennifer Aniston μίλησε και για το πώς το πρόβλημά της επηρέασε τη ζωή της: «Η δυσλεξία είχε πάντα αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου από παιδί. Πάντα πίστευα ότι δεν ήμουν έξυπνη. Δεν μπορούσε ποτέ να θυμηθώ πολλά. Αυτή ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα. Νιώθω πώς πλέον όλα τα παιδικά μου τραύματα έχουν εξήγηση».

Πηγή: newsbeast.gr