Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πρέσβειρα ομορφιάς της σειράς μακιγιάζ του Dior η Bella Hadid

Πρέσβειρα ομορφιάς της σειράς μακιγιάζ του Dior η Bella Hadid

Το 19χρονο μοντέλο εδραιώνεται συνεχώς στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς

Στο πρόσωπο της Bella Hadid βρήκε ο οίκος Dior τη νέα πρέσβειρά του για τα προϊόντα από τη σειρά για μακιγιάζ της εταιρίας.

Όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία η 19χρονη Bella Hadid είναι η τελευταία πρέσβειρα για την Dior Makeup. Η ανακοίνωση αυτή δεν θεωρείται έκπληξη καθώς η Bella τον τελευταίο χρόνο ολοένα και περισσότερο εδραιώνεται στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του MET Gala μέχρι τις Κάννες και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό V96, δίνοντας το δικό της στίγμα στη βιομηχανία της μόδας και των social media.

Η μέρα της ανακοίνωσης του 19χρονου μοντέλου ως πρέσβειρα της σειράς μακιγιάζ του οίκου Dior δεν ήταν τυχαία, αφού χθες βράδυ η Bella συμμετείχε στο σόου του πολυτελούς οίκου που έγινε στο Ανάκτορο Μπλενχάιμ του Λονδίνου.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό WWD η Bella Hadid θα πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά διαδικτυακών βίντεο μαζί με τον διευθυντή της Dior makeup, Peter Philips. Η προβολή των βίντεο θα ξεκινήσει από τις 6 Ιουνίου.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr