Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια»

Προικισμένα κορίτσια διεκδίκησαν τον τίτλο «Μις Οπίσθια»

Δείτε τις φωτογραφίες από τον διαγωνισμό

 

Τα πιο σέξι καλλιστεία διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά στην Βραζιλία! Τα διαφορετικά καλλιστεία για την «Μις Οπίσθια» ξεσήκωσαν τον ανδρικό πληθυσμό και ανέδειξαν νικήτρια την Βραζιλιάνα Suzy Cortez.

Η νικήτρια αναδείχτηκε ανάμεσα σε 15 κορίτσια που διεκδικούσαν τον τίτλο της κοπέλας με τα ωραιότερα οπίσθια στη χώρα. Είναι η πέμπτη χρονιά που διοργανώνεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός με γυναίκες απ’ όλη τη Βραζιλία να συρρέουν στο Σάο Πάολο για να διεκδικήσουν μια θέση και στο στέμμα.

Πάνω από 500 γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή και τελικά επικράτησαν οι 15 πιο «προικισμένες» για τον τελικό που διοργανώθηκε στο Σάο Πάολο χθες 9 Νοεμβρίου. Η καλλίγραμμη Suzy Cortez από το Μεξικό κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει η «Μις Οπίσθια 2015» κατακτώντας την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Camila Gomes και στην τρίτη η Dani Sperle από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

masdfko4

masdfko2

masdfko3

Η νικήτρια προετοιμαζόταν εδώ και μήνες για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό κάνοντας αυστηρή διατροφή και σκληρή γυμναστική όπως αποκάλυψε. «Προετοιμάζομαι για αυτόν τον διαγωνισμό τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Πάντα ήθελα να κερδίσω στην συγκεκριμένη διοργάνωση» δήλωσε μετά την ανακοίνωση της νίκης της.

Ο διαγωνισμός είχε μεγάλη επιτυχία και έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη κόσμο και φωτορεπόρτερ όχι μόνο από τη Βραζιλία αλλά και από όλο τον κόσμο. Τα μοντέλα έκαναν πασαρέλα φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, έντονα βαμμένες και πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν.

Οι διαγωνιζόμενες φέτος έπρεπε επιπλέον να αποδείξουν ότι τα προσόντα τους είναι φυσικά και ότι δεν έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να τα αποκτήσουν καθώς πέρυσι μια κοπέλα παραλίγο να πεθάνει από τις πλαστικές. Πολλές μάλιστα διαγωνιζόμενες λέγεται ότι έχουν ασφαλίσει τα οπίσθιά τους!

Δείτε τις φωτογραφίες…

masdfko6

masdfko5

masdfko8

masdfko9

masdfko1

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr