Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Προκλητικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Προκλητικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι τολμηρές και κάποιες φορές… ξεχασιάρες κυρίες της showbiz

Αραχνούφαντα φορέματα, διαφάνειες, αποκαλυπτικά σκισίματα, ανοιχτά ντεκολτέ ήταν μερικά από τα στοιχεία που προτίμησαν αιθέριες υπάρξεις για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Είναι σέξι, εντυπωσιακές και λίγο παραπάνω τολμηρές ώστε να κάνουν τη διαφορά. Οι εμφανίσεις τους συζητήθηκαν περισσότερο από ποτέ τη χρονιά που πέρασε ενώ ρητορικό παρέμεινε το ερώτημα, για κάποιες από αυτές, εάν μέσα από τα ρούχα τους φορούσαν εσώρουχο. Άλλοτε είναι το ίδιο το ρούχο που «απαιτεί» να μην φορέσουν τίποτα από μέσα και άλλοτε το κάνουν οι ίδιες ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα φωτογραφικά φλας θα πάρουν φωτιά στο πέρασμά τους.

Κάποια από τα ονόματα που πολυσυζητήθηκαν λόγω των σέξι εμφανίσεών τους ήταν αυτά της Eva Longoria, Jennifer Lopez, Rihanna και Helen Flanagan.

Ακολουθούν κυρίες του Χόλιγουντ που για κάποιους είναι… ξεχασιάρες και για άλλους απλά τολμηρές.

Johanna Krupa

Η πολωνικής καταγωγής ηθοποιός Johanna Krupa φόρεσε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά φορέματά της και έκανε σίγουρα πολλά αντρικά βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Paris Hilton

Ζει για τη δημοσιότητα και βλέποντας τις celebrities γύρω της να τραβάνε τα φλας με τις σούπερ σέξι εμφανίσεις τους, εκείνη δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Φόρεσε λοιπόν ένα φούξια μακρύ φόρεμα με βαθιά σκισίματα που έκαναν πολλούς να μιλάνε για ανύπαρκτο εσώρουχο.

Rihanna

Όταν μιλάμε για την Rihanna ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε αποκαλυπτική εμφάνιση. H RiRi δεν εμφανίζεται και πολύ ντυμένη στο κόκκινο χαλί και πραγματικά κάθε φορά, ξεπερνά τον εαυτό της.

Rita Ora

Τρέλανε τους πάντες η Rita Ora με το κατακόκκινο φόρεμά της με ένα σκίσιμο που πιο βαθύ δεν γινόταν.

Eva Longoria

Η άλλοτε «νοικοκυρά σε απόγνωση» Eva Longoria έκανε τη δική της ξεχωριστή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών. Οι φωτογράφοι θα θυμούνται πάντα τη στιγμή που προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, το φόρεμα άνοιξε και αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Οι φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει με μία μαύρη φάσα στο επίμαχο σημείο.

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow κατάφερε να κλέψει την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας Iron Man.Το φόρεμά της άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, με το ερώτημα εάν φορούσε ή δεν φορούσε εσώρουχο να παραμένει αναπάντητο.

Jennifer Lopez

Αντίστοιχο κουβεντολόι προκάλεσε και η εμφάνιση της Jennifer Lopez. Οι φωτογραφίες της με το λευκό φόρεμα και τη διαφάνεια στο πλάι, έκανε πολλούς εκείνο το βράδυ να αναρωτιούνται εάν τελικά φορούσε εσώρουχο ή όχι.

Kimberley Garner

Με ένα σέξι λευκό φόρεμα εμφανίστηκε η Kimberley Garner σε κλαμπ του κεντρικού Λονδίνου. Η 22χρονη τηλεπερσόνα για τις ανάγκες του φορέματος αποχωρίστηκε το σουτιέν της και τα φλας πήραν φωτιά.

Kim Kardashian


Στο Παρίσι βρέθηκε η Kim Kardashian στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας και κατάφερε για ακόμη μία φορά να τραβήξει τα φλας. Η μελαχρινή τηλεπερσόνα φαίνεται πως κάτι ξέχασε να φορέσει κάτω από το μαύρο σακάκι της κι αυτό δεν είναι άλλο από… σουτιέν.

Helen Flanagan

Με ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα εθεάθη η Helen Flanagan κάνοντας για ακόμη μία φορά τα φλας να αστράψουν. Η 22χρονη ηθοποιός που κατέκτησε την 3η θέση στη ψηφοφορία του περιοδικού «FHM» για τις πιο σέξι γυναίκες, θέλησε να δείξει στους ψηφοφόρους της ότι άξιζε κάτι καλύτερο.

Πηγή: newsbeast.gr