Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Σε κρίσιμη κατάσταση από τα επιθέματα γλουτών

Σε κρίσιμη κατάσταση από τα επιθέματα γλουτών

Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε βραβευτεί για την καλύτερη… πίσω όψη

Η Βραζιλιάνα Andressa Urach ζούσε την αυταπάτη του lifestyle ως μια σέξι παρουσία με εντυπωσιακούς γλουτούς, που ήταν ένα δυνατό σημείο του σώματος της και με το οποίο κατάφερε και διεκδίκησε και τίτλο στον περίφημο διαγωνισμό οπισθίων Miss Bumbum 2012.

Πλέον, η 27χρονη καλλονή-η οποία είχε προκαλέσει σάλο από τον ισχυρισμό της ότι υπήρξε ερωμένη του Κριστιάνο Ρονάλντο-, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς τα εμφυτεύματα εμφάνισαν επιπλοκές.

Η 27χρονη απέκτησε αυτούς τους ζηλευτούς γλουτούς με ενέσεις, και μάλιστα αποφάσισε-παρά το ρίσκο για την υγεία της-, τη διπλάσια από τη συνιστώμενη ποσότητα.

Τον περασμένο Ιούνιο η ίδια αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εγχείρηση για την αφαίρεση του τζελ το οποίο κατέτρωγε τους μυς της και η ίδια υπέφερε από φρικτούς πόνους. Ωστόσο οι πληγές από τη διαδικασία σύντομα μολύνθηκαν επικίνδυνα.

Η Urach, εκτός από τις ενέσεις στους γλουτούς της, έχει προχωρήσει και σε μια σειρά από πλαστικές εγχειρήσεις: έχει φτιάξει τη μύτη της, έχει μειώσει το σαγόνι της, τοποθέτησε εμφυτεύματα στήθους, έκανε λιποαναρρόφηση και έβαλε νυστέρι μέχρι και στον κόλπο της!

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr