Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς

Κατηγόρησε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση μετά από… διαταγή του μικροτσίπ στον εγκέφαλό της!

Η Αμάντα Μπάινς, η νεαρή ηθοποιός που έγινε σταρ σε εφηβική ηλικία αλλά τα τελευταία χρόνια απασχολεί κυρίως για την προβληματική συμπεριφορά της, εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Ταμάρ Αρμινάκ.

Η 28χρονη Μπάινς, που είναι γνωστότερη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη δικαιοσύνη και την ιδιόρρυθμη δημόσια συμπεριφορά της, τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση μετά την άφιξή της στο Λος Άντζελες.

Με βάση τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, ένας άνθρωπος μπορεί να κρατηθεί, παρά τη θέλησή του, για έως και 72 ώρες προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους.

Λίγες ώρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση αλλά αργότερα ανακάλεσε, επιρρίπτοντας την ευθύνη στο «μικροτσίπ» που έχει στο κεφάλι της.

«Ο πατέρας μου δεν έκανε ποτέ αυτά τα πράγματα. Το μικροτσίπ στον εγκέφαλό μου με έκανε να τα πω, όμως εκείνος τους διέταξε να μου βάλουν το μικροτσίπ», έγραψε στο Twitter.

Η Μπάινς, που έγινε σταρ σε ηλικία 13 ετών, όταν είχε το δικό της σόου στο τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon, είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, όταν έβαλε φωτιά έξω από ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Την περασμένη Κυριακή συνελήφθη γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αλλά αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 15.000 δολαρίων.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr