Κυριακή , 26 Μάρτιος 2023

Shiseido Suncare -Μετατρέπει την ηλιακή ακτινοβολία σε πηγή ζωής και ομορφιάς για το δέρμα

Όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει ζωή χωρίς το φως του ήλιου!

Συχνά όμως τείνουμε να το ξεχνάμε και να επικεντρωνόμαστε μόνο στους κινδύνους που προκαλούν οι ακτίνες UV. Αλλά αυτή η βασική πηγή ζεστασιάς και φωτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του οικοσυστήματος της Γης.

Η φωτοσύνθεση, η μοναδική αυτή διαδικασία με την οποία τα φυτά χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου που τους δίνει ζωή, ενέπνευσε τη Shiseido να προχωρήσει σε μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επιστήμονες των εργαστηρίων της Shiseido ανέπτυξαν μια «τολμηρή» τεχνολογία, που σπάει τους κώδικες της συμβατικής προστασίας από τον ήλιο. Ανακάλυψαν τον τρόπο να μετατρέψουν μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας σε πηγή ωφέλιμης ενέργειας για την επιδερμίδα, με σκοπό να επιβραδύνουν τους παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση.

Η θεμελιώδης αυτή ανακάλυψη οδήγησε στην πρωτοποριακή τεχνολογία Sun Dual CareTM , που τώρα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε αντηλιακό προϊόν, για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη.

Μια πρωτοποριακή καινοτομία που προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UV, ενώ μετατρέπει μέρος της ακτινοβολίας του ήλιου σε ευεργετικό φως.
Έτσι, επιδιώκοντας να αναπαράγουν τα θαύματα της φύσης με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και εμπνευσμένοι από τον φυσικό μηχανισμό της φωτοσύνθεσης, οι επιστήμονες της Shiseido κατάφεραν να μετατρέψουν το φως του ήλιου σε πηγή ζωής και ομορφιάς για το δέρμα.

Urban Environment Age Defense

Ένα πρωτοποριακό προϊόν περιποίησης προσώπου, μια ασπίδα προστασίας που αξιοποιεί την δύναμη του κύριου εχθρού της, του ήλιου, μετατρέποντάς τον σε σύμμαχο για ένα όμορφο δέρμα. Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας με υαλουρονικό οξύ και περισσότερα από 50% συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, που ενσωματώνει την καλύτερη προστατευτική τεχνολογία της Shiseido.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επιστήμονες των εργαστηρίων της Shiseido, εμπνεύστηκαν από την spirulina και την εξαιρετική της ικανότητα της να τιθασεύσει την ενέργεια του ήλιου και να τη μετατρέψει σε θετικά αποτελέσματα. Έτσι, δημιούργησαν το SHISEIDO Spirulina Energy Essence, ένα δίδυμο με εκχύλισμα spirulina και έναν παράγοντα μετατροπής UV. O συνδυασμός αυτών των συστατικών μετριάζει την ενέργεια του ήλιου και μετατρέπει μερικές από τις ακτίνες του σε ευεργετικό φως. Περιέχει επίσης ένα πολύτιμο εκχύλισμα Mangosteen, ενός ασιατικού φρούτου που μπορεί να μειώσει τους αρνητικούς παράγοντες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV και οδηγούν στην εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα.

Τέλος, η καταπραϋντική υφή του προλαμβάνει την ξηρότητα που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία, είναι εξαιρετικά ρευστή και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Ένα απόλυτα ισορροπημένο αντηλιακό νέας γενιάς, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Ηunter Schafer: H μούσα της Shiseido

Η ηθοποιός Hunter Schafer, πρωταγωνίστρια και star της σειράς Euphoria, είναι η μούσα  που έχει επιλέξει η Shiseido για την καμπάνια του νέου αντηλιακού. Μια ισχυρή, τολμηρή γυναίκα που δεν αρκείται μόνο στην εξωτερική ομορφιά της. Είναι απλά ο εαυτός της, χωρίς τον φόβο να κριθεί. Και σίγουρα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να αντιπροσωπεύσει αυτή τη νέα γενιά περιποίησης της επιδερμίδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Hunter Schafer
Hunter Schafer

Πηγή