Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Στο σφυρί η βίλα Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στη Φιλοθέη

Στο σφυρί η βίλα Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στη Φιλοθέη

Τιμή εκκίνησης τα 8,05 εκατ. ευρώ για την πολυτελή μονοκατοικία

Στο σφυρί βγαίνει η πολυτελής μονοκατοικία στην οποία έζησαν επί 13 χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Η τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει η βίλα της Φιλοθέης λόγω κατάσχεσης μετά το «κανόνι» του εκδότη, ανακοίνωσε την πώλησή της με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων. Η τιμή εκκίνησης της βίλας των 1.242,23 τ.μ. και των τεσσάρων επιπέδων είναι στα 8,05 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για ένα πολυτελέστατο σπίτι, χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα με μεγάλο κήπο και τεράστια πισίνα 69 τ.μ. Το σπίτι περιλαμβάνει γυμναστήριο και playroom στο υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. (κουζίνα και καθιστικό), τον πρώτο όροφο 252,63 τ.μ. (κρεβατοκάμαρες) και το δεύτερο όροφο 182 τ.μ., ένα άνετο ρετιρέ γραφείο.

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία υπήρξε ένα σπίτι ανοιχτό σε χιλιάδες celebrities, εγχώριους stars, πρωταγωνιστές και παρουσιάστριες της showbiz, ειδικά τη δεκαετία του ’00, την εποχή που ο Πέτρος Κωστόπουλος μεσουρανούσε ως εκδότης των πιο in lifestyle περιοδικών. Λέγεται ότι σε κάποια γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού ο Πέτρος Κωστόπουλος διοργάνωσε το «κόκκινο πάρτι», όπου όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν υποχρεωτικά κόκκινα ρούχα ή έστω ένα κόκκινο αξεσουάρ, ενώ όλα τα έπιπλα του σπιτιού μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο για να στρωθούν κόκκινες μοκέτες.

Πριν από μερικά χρόνια, η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι έκπληξη στον Πέτρο Κωστόπουλο για την ονομαστική του εορτή. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας είχε μετατρέψει τη βίλα έτσι ώστε να θυμίζει σκηνικό ταινίας του Bollywood. Μάλιστα, λέγεται ότι είχε καλέσει και επώνυμη αστρολόγο-χαρτομάντισσα για να δει τα μελλούμενα των καλεσμένων.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr