Τρίτη , 6 Δεκέμβριος 2022

Survivor 2022: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με… ποσοστό 100% -Το απίστευτο Πρωταπριλιάτικο αστείο

«Παμψηφεί» επελέγη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2022.

Μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι ομάδες των (νέων) Διάσημων και των (νέων) Μαχητών οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού, με τους Μπλε να καλούνται να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο, ως οι ηττημένοι.

Survivor 2022: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με… όλες τις ψήφους δικές του

Η Σοφιάννα Αβραμάκη, ως η νικήτρια στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας δεν μπορούσε να ψηφιστεί. Έτσι, μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατ’ επέκταση είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος ήταν αυτός; Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του!

Survivor 2022: Ο άγριος καβγάς, που ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο

Νωρίτερα πάντως, επικράτησε ο κακός χαμός, στο Survivor 2022, ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ στην καλύβα των Μπλε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βλέπω τον Άρη και τον Ταλάντσεβ κάποια στιγμή να είναι έτοιμη να πιαστούν στα χέρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Στη συνέχεια, οι εικόνες που ακολούθησαν προκάλεσαν εντύπωση τόσο στους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τη μια, ο Γιώργος Ταλάντσεβ να φωνάζει σε αυστηρό ύφος πως «θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι» και από την άλλη ο Άρης Σοϊλέδης να του ζητάει να μάθει να ακούει!

«Για ηρέμησε! Για ηρέμησε! Σε παρακαλώ πολύ! Δεν με νοιάζει τι λένε, εγώ τι σου λέω», φώναζε, δίχως σταματημό, ο Άρης Σοϊλέδης στον συμπαίκτη του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, οι δυο παίκτες φώναξαν μαζί γελώντας «Πρωταπριλιά» έχοντας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή