Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Έξαλλη η Ναυσικά με τα όσα έμαθε -«Εμετικό, έπεσαν οι μάσκες», είπε ο Τάκης [βίντεο]

Μια ημέρα μετά τον άγριο τσακωμό στο χθεσινό (Δευτέρα 14 Μαρτίου) επεισόδιο του Survivor 2022, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Λίγα λεπτά πριν μπούμε στο συμβούλιο έζησα άλλη μια ιστορία εδώ στο Survivor, μια σκευωρία εναντίον μου… Μου προκαλεί εμετό αυτό», ακούγεται να λέει αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Ευρυδίκη έχει κάνει το εξής: Πήγε και χρησιμοποίησε κάποιες κουβέντες που της είπα για να με ανακατέψει με εσάς πριν το συμβούλιο, ώστε να καλυφθούν», υπογράμμισε ο Τάκης Καραγκούνιας, επισημαίνοντας έπειτα: «Μόνο που μπροστά σου το παίζει φίλη κι από πίσω λέει ”η πασαρέλα, το μανεκέν και δεν βοηθά σε καμία δουλειά”. Της λέω: ”Γιατί δεν τα λες στην ίδια;”. Η Κάτια φέρθηκε με αφέλεια αλλά πιστεύω ότι είναι κι αυτή στο κόλπο».

Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Από την πλευρά της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Χθες στο συμβούλιο ειπώθηκαν κάποια πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν αυτές οι ατάκες ότι ”η Ναυσικά κάνει διακοπές”, ”να τη διώξουμε μαζί με το παρεάκι της”, ”είναι τεμπέλα”…».

«Πραγματικά είμαι έξαλλη γιατί όλο αυτό προέκυψε επειδή τα κορίτσια πήγαν να εκθέσουν τον Τάκη κι αυτός τις έκαψε και τις έβγαλε στη φόρα. Μου ορκίζονταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ αλλά από την αντίδραση του Τάκη κατάλαβα ότι αυτήν τη φορά λέει την αλήθεια. Όλα για τις ψήφους. Είναι εμετικό κι αηδία αυτό το πράγμα», προσέθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπεσαν οι μάσκες», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας

Πάντως, λίγο πριν τον στίβο μάχης, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε όταν ο παρουσιαστής του Survivor 2022 ζήτησε να τοποθετηθεί: «Θα είμαι λιτός. Κάποιος προσπαθεί να παραποιήσει λόγια που δεν είπα για δικό του, προσωπικό όφελος… Εγώ είμαι αληθινός χαρακτήρας. Και δυστυχώς για κάποιους τώρα έπεσαν οι μάσκες και έπεσαν τελειωτικά».

«Εγώ είδα τις κοπέλες να είναι γελαστές και να συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα… Σίγουρα θα το συζητήσω αλλά όχι τώρα λόγω του αγώνα επικοινωνίας», τόνισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά τις παραπάνω δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια ενώ η Ευρυδίκη δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει τι άποψη έχουν οι άλλοι για εκείνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή