Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Ανατροπή και δύο υποψήφιοι για αποχώρηση από τους Διάσημους -«Πάγωσαν» οι παίκτες

Μία μεγάλη ανατροπή επιφύλασσε το Συμβούλιο του Νησιού στην ομάδα των Διάσημων, στο Survivor 2022.

Και αυτό διότι για πρώτη φορά στο φετινό Survivor 2022 η κάλπη «έδειξε» δύο παίκτες από την ομάδα των Διάσημων ως υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Συγκεκριμένα, οι ψήφοι της ομάδας των Κόκκινων μοιράστηκαν μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Αθηνάς Ευμορφιάδη, με την δεύτερη να είναι εκείνη που τελικά είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν… ανατρεπτική, καθώς οι Διάσημοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία τέτοια ανατροπή, η οποία τους «πάγωσε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιανός, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι από την κάλπη θα είναι δύο, οπότε κάλεσε εκ νέου τους Διάσημους στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν ακόμη έναν/μία υποψήφιο/α προς αποχώρηση.

Αυτή τη φορά, οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή (ξανά) και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την δεύτερη τελικά να είναι εκείνη που έλαβε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών της και βγήκε δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Τα στατιστικά δυναμικότητας των παικτών ως τώρα

Ακόμη μία έκπληξη, ωστόσο, επιφύλασσε ο Γιώργος Λιανός στους συμμετέχοντες στο ριάλιτι, καθώς αποκάλυψε τα στατιστικά των παικτών και για τις δύο ομάδες από την αρχή του Survivor 202 μέχρι και τώρα.

Ποιοι είναι, λοιπόν, στις πρώτες θέσεις δυναμικότητας για το ριάλιτι επιβίωσης τόσο στους Μαχητές όσο και στους Διάσημους;

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο παρουσιαστής, βάσει των στατιστικών, για τους Μαχητές οι τρεις πρώτοι παίκτες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Όσον αφορά, δε, στους Διάσημους εκεί στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης και ακολουθούν Βρισηίδα Ανδριώτου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή