Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Αυτή είναι η υποψήφια τετράδα προς αποχώρηση -Οι «έμπειροι» και ο «πρωτάρης»

Συμπληρώθηκε το «παζλ» των υποψήφιων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, στο Survivor 2022.

Οι νέοι Διάσημοι κι οι νέοι Μαχητές -μετά το «ανακάτεμα» των ομάδων- αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με τους Κόκκινους να κερδίζουν αυτή τη φορά και τους Μπλε να αναγκάζονται να ψηφίσουν τον συμπαίκτη τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Οι τέσσερις που θα «μονομαχήσουν» για την παραμονή

Εκείνος που ψηφίστηκε, λοιπόν, από τους Μπλε για δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, που τίθεται στη διαδικασία αποχώρησης για πρώτη φορά, μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Κόκκινη ομάδα, ψήφισε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ αντίστοιχα ο Άρης Σοϊλέδης έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Θυμίζουμε ότι ήδη από χθες, οι Κόκκινοι ψήφισαν τον Ανδρέα Ματθαιακάκη για υποψήφιο προς αποχώρηση, σε μία τετράδα υποψηφίων στην οποία οι τρεις εκ των τεσσάρων (Μυριέλλα, Σπύρος, Ανδρέας) είναι… έμπειροι από τη διαδικασία, καθώς την έχουν ζήσει στο «πετσί» τους κάμποσες φορές, ενώ εκείνος που θα πάρει την «κρυάδα» για πρώτη φορά είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή