Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Η απόλυτη ανατροπή -Σούπερ έκπληξη με την αποχώρηση του φαβορί!

Η μεγαλύτερη έκπληξη στο Survivor 2022 είναι γεγονός και ο «κρότος» της έφτασε από τον Άγιο Δομίνικο… στην Ελλάδα!

Και αυτό διότι το -πιθανότατα- μεγάλο φαβορί του ριάλιτι, έτσι όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι, το άτομο που είχε «μονομαχήσει» 12 (!) φορές σε διαδικασίες αποχώρησης και είχε στείλει τους αντιπάλους του και τις 12 πίσω στην Ελλάδα αποτελεί παρελθόν από το Survivor 2022!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Εφυγε αυτός που κανείς δεν περίμενε

Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 2022 ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, φαίνεται πως βγήκαν στον τάκο από… λάθος της παρέας τους!

«Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Τον Σπύρο τον πείραξε πάρα πολύ που ψηφίστηκε, τα έχασε στο συμβούλιο και δεν ήξερε τι να πει. Ενώ τον είχα πιάσει από πριν και του είχα πει ότι με αυτά που κάνει, μιλώντας με τους άλλους, θα τον ψηφίσω. Τελικά λοιπόν μας την έφεραν και βγήκαμε εμείς οι χαζοί και αυτοί οι έξυπνοι», τόνισε, με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor 2022.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Σοκ από την αποχώρηση Μαρτίκα

Η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού έφτασε και λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να διώξει από τον Αγιο Δομίνικο…

Και, μάλιστα, το όνομα που ακούστηκε προκάλεσε την έκπληξη όλων, καθώς εκείνος που -παρότι είχε αποδείξει πως είναι ανίκητος και έχει πολύ δυνατό κοινό- απέσπασε τις λιγότερες ψήφους, αποχωρώντας από το Survivor 2022 ήταν το μεγάλο φαβορί, ο Σπύρος Μαρτίκας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή