Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Η επική πρόταση του Άρη Σοϊλέδη στους συμπαίκτες του για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο επεισόδιο του Survivor 2022 (Τετάρτη 9 Μαρτίου) για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στη Μαρία Αντωνά.

Ο παρουσιαστής του Survivor 2022, Γιώργος Λιανός, πριν ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του επάθλου στο επεισόδιο της Τετάρτης (9 Μαρτίου), αναφέρθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας και στα μηνύματα που δέχθηκαν οι Διάσημοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άρης Σοϊλέδης δέχθηκε μήνυμα από την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

Άλλωστε, ο Άρης Σοϊλέδης ανυπομονεί να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά, όπως δήλωσε στο επεισόδιο του Survivor 2022.

«Ήταν μια φανταστική μέρα η χθεσινή. Το έπαθλο επικοινωνίας το έχουμε πάντα ανάγκη και μίλησα και με τη γυναίκα μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ. Της είχα κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβρη και λόγω κορωνοϊού δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Χθες είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί», δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος ο Άρης Σοϊλέδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άρης Σοϊλέδης για την πρόταση γάμου στη Μαρία Αντωνά

Πριν από τον στίβο μάχης εναντίον των Μαχητών στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Αρης Σοϊλέδης μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στη δημοσιογράφο σύντροφό του.

«Η πρόταση γάμου έχει γίνει τον περασμένο Δεκέμβρη, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν έγινε ο γάμος το καλοκαίρι. Οπότε της είπα να τον ετοιμάσει, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, να κλείσει ημερομηνίες κι όταν βγω, πρώτα ο Θεός, να παντρευτούμε», δήλωσε αρχικά ο Άρη Σοϊλέδης για τον επικείμενο γάμο του.

Μάλιστα, κάλεσε τους συμπαίκτες του και τον παρουσιαστή σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη ημέρα για εκείνον. «Θα είστε όλοι καλεσμένοι και ελπίζω να μας τιμήσετε. Θα μας τιμήσεις, Γιώργο», είπε χαριτολογώντας ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Λιανό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή