Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: «Θύελλα» αντιδράσεων από το σχόλιο της Σοφιάνας -Νέο έπαθλο για τους Κόκκινους, τι απόλαυσαν

Η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που απόλαυσε το ταξίδι στο Μαϊάμι, ωστόσο δεν έμεινε εκεί αφού κέρδισε και το νέο σούπερ έπαθλο, στο Survivor 2022.

Την ώρα, ωστόσο, οι Μπλε «φαγώνονται» μεταξύ τους και το κλίμα έχει δυναμιτιστεί αρκετά στην ομάδα τους…

Οι κόκκινοι επέστρεψαν από το ξέφρενο ταξίδι στο Μαϊάμι και έχοντας γεμίσει μπαταρίες ήταν οι μεγάλοι νικητές και στο αγώνισμα για το δεύτερο σημαντικό έπαθλο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Το εντυπωσιακό δεύτερο σερί έπαθλο που κέρδισαν οι Κόκκινοι

Τι θα είναι αυτό; Η κερδισμένη ομάδα οδηγήθηκε με λιμουζίνα σε μία βίλα, όπου απόλαυσε χαλαρωτικό μασάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα… 80’s party!

Μάλιστα, οι Κόκκινοι μπορούσαν να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν το έπαθλο και οι τυχερές ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Σάλος με τα σχόλια της Σοφιάνας -«Ό,τι χειρότερο μπορούσα να ακούσω »

Η διάθεση στην Κόκκινη ομάδα, όπως είναι φυσικό, έχει… εκτοξευθεί. Ωστόσο, στην αντίπερα όχθη, τα πράγματα δεν κυλούν καθόλου ήρεμα. Και αυτό, διότι ένα σχόλιο της Σοφιάνας Αβραμάκη άναψε φωτιές, αφού δήλωσε ότι η αντίπαλη ομάδα σίγουρα άξιζε περισσότερο το έπαθλο του ταξιδιού στο Μαϊάμι, προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτών της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άκουσα την Σοφιάνα να λέει πως “πραγματικά αξίζατε το έπαθλο γιατί ήσασταν πολύ καλοί κι εμείς τελευταία έχουμε μόνο εντάσεις”. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτριά μου, μετά από τόσες ημέρες πείνας και εξαθλίωσης. Ήταν ό,τι πιο άκυρο μπορούσα να ακούσω από τα χείλη της Σοφιάνας. Μπορεί να είμαστε ενωμένοι, αλλά είμαστε αντίπαλοι. Κι εκείνη από τη μέρα που ψηφίστηκε, με τον Aρούλη έχουν εντάσεις. Δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ότι ήταν υποψήφιοι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, εξαπολύοντας τα πυρά του στη Σοφιάνα.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε πως υπήρχε ένα διάστημα που δεν έφερνε νίκες και ότι οι εντάσεις υποκινήθηκαν από συγκεκριμένους στο Survivor 2022.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα με το σχόλιο της Σοφιάνας

Απογοητευμένη εμφανίστηκε και η Βρισηίδα Ανδριώτου από τη Σοφιάνα Αβραμάκη, μετά το σχόλιο της τελευταίας, και μάλιστα μην μπορώντας να το διαχειριστεί ξέσπασε σε κλάματα, καθώς δεν ήθελε να πιστέψει αυτά που άκουγε και περίμενε πως και πως να έρθει η δική τους σειρά για ένα μεγάλο έπαθλο.

«Δεν ξέρω τι να πω με την Σοφιάνα πια, με απογοητεύει κάθε μέρα πιο πολύ. Να γυρνά και να λέει στους κόκκινους ότι το άξιζαν περισσότερο από την μπλε ομάδα. Μας κοροϊδεύεις φίλε μου; Που έχασες από την Ναυσικά; Φυσικά και δεν σου άξιζε. Λες δεν άξιζε που εγώ σκοτώθηκα στο flag race και πονά όλο μου το σώμα. Δεν διαλέγεις την καλύτερή τους παίκτρια να παίξεις γιατί φοβάσαι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η ψυχολογία μου για τον αγώνα δεν είναι πολύ καλή, Είμαστε άυπνοι και κρυωμένοι οι περισσότεροι σε αντίθεση με τους κόκκινους. Ξέφυγαν κι άλλαξαν παραστάσεις. Δεν ήθελα να ακούσω πως πέρασαν. Με τι ψυχολογία να πάω να κερδίσω το έπαθλο;», συμπλήρωσε η Βρισηίδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή