Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση -Ποιος κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του

Μοιρασμένοι είναι αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 2022, δύο από την Κόκκινη και δύο από τη Μπλε ομάδα.

Επειτα από σκληρό παιχνίδι, νικήτρια ομάδα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας αναδείχθηκε η Κόκκινη, που έδωσαν τα πάντα ώστε να μην βγουν άλλοι υποψήφιοι από την πλευρά τους. Και τα κατάφεραν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Απαράδεκτο σκηνικό με Σχίζα -Κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του

Μάλιστα, στο δεύτερο σκέλος του αγωνίσματος έλαβε χώρα ένα απαράδεκτο σκηνικό, με τον Στάθη Σχίζα να κλωτσά ό,τι έβρισκε μπροστά του, μετά την ήττα του από τον Μαρτίκα.

Η παραγωγή τον τιμώρησε με στέρηση επάθλου, ενώ ο Λιανός προειδοποίησε τους πάντες πως αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, θα υπάρξει αποβολή από το Survivor 2022.

Νικητής στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Η τετράδα των υποψηφίων

Ετσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους δικούς τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Και η ψηφοφορία «έδειξε» τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τον οποίο επέλεξαν οι συμπαίκτες του για υποψήφιο, ενώ τον ακολούθησε ο Αρης Σοϊλέδης, τον οποίο επέλεξε ο Τάκης Καραγκούνιας, ως νικητής της ατομικής ασυλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την Κόκκινη ομάδα ήταν ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την ψηφοφορία, αλλά και ο Απόστολος Ρουβάς, τον οποίο έβγαλε στον τάκο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λόγω της ατομικής της ασυλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή