Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Το Twitter «γλέντησε» με το πάρτι της ένωσης -Επικά σχόλια

Μετά από σχεδόν 4 μήνες οι δύο ομάδες του Survivor 2022 έγιναν μια!

Μπλε και κόκκινοι πλέον ζουν μαζί και γι’ αυτό το βράδυ του Σαββάτου στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες αφού έκαναν μπάνιο μετά από τόσους μήνες φόρεσαν τα καλά τους, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφιάννα Αβραμάκη έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο ντους και η Βρισηίδα Ανδριώτου ντυμένη στα κόκκινα εντυπωσίασε τους συμπαίκτες της αλλά και το κοινό στην Ελλάδα. Και ο Μαρτίκας εντυπωσίασε πολύ με την αλλαγή του.

Μετά το δείπνο που επιμελήθηκε ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ακολούθησε ο καθιερωμένος διαγωνισμός καραόκες αλλά και το ζύγισμα των παικτών για να διαπιστωθεί ποιος από τους παίκτες έχασε τα περισσότερα κιλά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πρόλαβε κιόλας να χάσει 12 κιλά. Από την άλλη, ο Γιώργος Κατσαούνης μπήκε στο παιχνίδι 98 κιλά όμως πλέον ζυγίζει 72 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι έχει χάσει 26 ολόκληρα κιλά ενώ η Βρησηίδα μπήκε στο παιχνίδι 53 κιλά αλλά έχει φτάσει πλέον να ζυγίζει 44,500.

Οταν έφτασε η ώρα του καραόκε, μεταξύ άλλων, στη σκηνή ανέβηκε ο Απόστολος Ρουβάς, που επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του αδελφού του, Σάκη Ρουβά. Συγκεκριμένα, ερμήνευσε το «Στα καλύτερά μου». «Ήταν αρκετό να ανέβει ένας Ρουβάς στη σκηνή και να την κάψει», είπε ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά την ερμηνεία του και ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να αφιερώσει το τραγούδι στη σύντροφό του. Και η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι του συντρόφου της και γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη. Συγκεκριμένα, ερμήνευσε το κομμάτι «Αναπάντητες κλήσεις» που έχει ερμηνεύσει μαζί με τη μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Η Ναυσικά πάλι σχολιάστηκε για τη φωνή της στο Twitter. Παρά το γεγονός ότι πήρε πολλά δεκάρια από τους συμπαίκτες της, οι χρήστες στο Twitter την χαρακτήρισαν παράφωνη. Νικητής πάντως του μουσικού διαγωνισμού ήταν ο Σπύρος Μάρτικας με το τραγούδι «Bella Ciao» που απέσπασε 152 πόντους.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Survivor 2022 να ξεφαντώνουν με τις επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη. Εννοείται πως σε όλα αυτά το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Δείτε μερικά σχόλια για το πάρτι της Ενωσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή