Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ καλεί «καραβανάδες και πολιτικούς» να ανατρέψουν το καθεστώς που μας κυβερνά από το 1824 [βίντεο]

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα λεγόμενα του πρώην βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μανιού στο 3ο συνέδριο του κόμματος, όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Τούρκο Ιμπραήμ.

Παράλληλα κάλεσε «καραβανάδες και πολιτικούς» να ενωθούν προκειμένου να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μανιός σε σημείο της ομιλίας του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι μόνο διακηρύξεις η πολιτική, είναι δράση. Πώς θα μπούμε στον λαό; Για εμένα -και δεν το λέω σήμερα το 2022, το είπα το την 1η Δεκεμβρίου το 2019- κατέκτησε την Ελλάδα ο Ιμπραήμ. Ετσι χαρακτήρισα τότε τον Μητσοτάκη σε ένα αντίστοιχο συνέδριο και ένας σύντροφος μου είπε ”Ιμπραήμ;” και χειρότερος. Έχουμε μπροστά μας τον Ιμπραήμ. Μια είναι η λύση. Και οι καραβανάδες οι σημερινοί, οι στρατευμένοι και οι πολιτικοί να ενωθούν ενάντια σ’ αυτούς που μας έχουν στο ίδιο καθεστώς από το 1824. Εάν δεν διαβάσουμε την ιστορίας μας δεν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, μόνο να αεροβατούμε μπορούμε».

Το βίντεο με την δήλωση του Νίκου Μανιού

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο twitter η «Ομάδα Αλήθειας»:

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Τα όσα είπε ο Νίκος Μανιός σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Τελικά το συνέδριο τους έχει εξελιχθεί σε διαγωνισμό ανοησίας! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλαδή ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας, είναι ο Ιμπραήμ και χειρότερος, δηλαδή χειρότερος και από έναν ξένο σφαγέα κατακτητή και να ενωθούν για να τον ρίξουν με τους πολιτικούς και οι στρατιωτικοί! Δηλαδή;», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αδωνις Γεωργιάδης παραθέτοντας το σχετικό βίντεο.


Πηγή