Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor All Star: Αποχώρησε πλουσιότερος κατά 110.000 ευρώ -Πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα [βίντεο]

Το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές αποφάσισαν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, με τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Ασημακόπουλο να βρίσκονται στον τάκο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από reality επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους Μπλε να μετράνε ακόμα μία απώλεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε μετά την απόφαση του κοινού: «Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω».

Πλουσιότερος κατά 110.000 ευρώ ο Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Survivor All Star, καθώς μετά από 22 εβδομάδες στο νησί φεύγει με το ποσό των 110.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η συζήτηση στους Μπλε επικεντρώθηκε στην ψηφοφορία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να υπερασπίζεται τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας μάλιστα ότι ο Μάριος δεν έπρεπε να τον ψηφίσει.

Παράπονα από Μπάρτζη και Ασημακόπουλο

Ο Νίκος Μπάρτζης αμφισβήτησε πως ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του είναι στρατηγική κίνηση, όπως και του Γιώργου Ασημακόπουλου, καθώς «οι υπόλοιποι παίκτες θέλουν να σπάσουν τη δυάδα Νίκου – Γιώργου». «Έχω απογοητευθεί από τον Μάριο», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο στρατόπεδο των Κόκκινων ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε την κίνηση του Μάριου να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη και όχι την Στέλλα. Ο Μάριος Πρίαμος άφησε αιχμές για τον Μπάρτζη, λέγοντας πως «δεν μπορεί να θυματοποιείται κανείς, είναι άκομψο».

Στους Μαχητές το σούπερ έπαθλο

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για ένα σούπερ έπαθλο, που περιλαμβάνει ταξίδι στην Πούντα Κάνα, ιππασία και δείπνο στα αστέρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Μαχητές πήραν προβάδισμα στη διεκδίκηση του επάθλου νικώντας το πρώτο αγώνισμα με 8-5 έναντι των Κόκκινων.

Πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

Η βόλτα με τα μπάγκι είχε απρόοπτα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ρίχνει το όχημα πάνω σε ένα δέντρο. Στο δείπνο που έγινε πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος, ο Σάκης Κατσούλης, που φοβάται τα ύψη, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή δεν είχε δαχτυλίδι, έφτιαξε ένα από αλουμινόχαρτο. «Για να κάνουμε πρόβα» είπε στη σύντροφό του, την οποία την έπιασε ταχυκαρδία. Εκείνοι που το διασκέδασαν ήταν ο Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά, που απαίτησαν φιλί αλλά τα μέτρα ασφαλείας το απέτρεψαν.

Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σάκη Κατσούλη αν στο δείπνο σέρβιραν χυλόπιτα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εμφανίστηκε αμήχανη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή