Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει τον Μπαρτζώκα για υβριστική συμπεριφορά -Η απάντηση του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το σερί νικών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και έκανε το 1-1- στη σειρά των τελικών για τη Basket League,

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στον δεύτερο τελικό της σειράς με 67-65 και ισοφάρισε τους τελικούς. Μετά το τέλος του αγώνα η «πράσινη» ΚΑΕ κατήγγειλε τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξύβρισε φιλάθλους της ομάδας κατά την έξοδό του από το παρκέ καθώς και ανθρώπους των «πρασίνων».

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απάντησε στους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού που κατήγγειλε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για υβριστική συμπεριφορά, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως έγιναν υβριστικές χειρονομίες προς τον Μπαρτζώκα.

«Η απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον προπονητή μας, Γιώργο Μπαρτζώκα…

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης.

Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ. Μπαρτζώκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Φτάνει με τα ψέματα»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή