Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα των παικτών που επιστρέφουν και επίσημα στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την All Star εκδοχή του, στην οποία θα συμμετάσχουν παίκτες που το κοινό ξαναείδε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στον νέο κύκλο του Survivor το κοινό θα δει πολλά πρόσωπα από τους προηγούμενους κύκλους να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και πάλι τον βασικό κριτή τους, τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής (18/12), κατά τη διάρκεια προβολής του The Voice, προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού, μέσα από το οποίο και αποκαλύπτονται τα πρώτα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος.

Ειδικότερα, σε αυτό το νέο τρέιλερ για το Survivor All Star βλέπουμε τους Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριο Πρίαμο, Ηλία Γκότση, Γιώργο Ασημακόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάκη Κατσούλη να μιλούν απευθείας στην κάμερα εξηγώντας του λόγους για τους οποίους και επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτά είναι και τα πρώτα πρόσωπα τα οποία γίνονται γνωστά και επίσημα από την Acun Medya. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις, στις οποίες δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και το «βαρύ χαρτί» του νέου κύκλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή