Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παλαιό Φάληρο: Θλίψη από την αυτοκτονία του 15χρονου -«Έχω κλειδώσει, θα αυτοκτονήσω» τα τελευταία λόγια του

Θλίψη σκόρπισε στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και σε όλη τη χώρα, η είδηση της αυτοκτονίας ενός 15χρονου παιδιού.

Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν διέρρευσε η πληροφορία ότι ένας έφηβος ανακοίνωσε, με κλήση που έκανε στο 112, ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, με αστυνομικούς, πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σπίτι του, στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο. Μέχρι να φτάσουν, η Άμεση Δράση καλούσε στο τηλέφωνό του, όμως κανείς δεν απαντούσε. Όταν, ωστόσο, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και οι ένστολοι έφτασαν στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο νεαρός είχε πυροβοληθεί με ένα 9άρι πιστόλι, το οποίο άνηκε νομίμως στον πατέρα του, ο οποίος φέρεται ότι είναι τραπεζικός.

Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω»

Οι τελευταίες λέξεις του νεαρού ήταν τα λόγια που είπε στο 112, λίγο προτού βάλει τέλος στη ζωή του, στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω».

Στην ίδια τηλεφωνική κλήση είπε στις Αρχές και τη διεύθυνση της οικείας του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον πατέρα του έξω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να μπουν στο μπάνιο, εντόπισαν αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον ανήλικο.

Άγνωστα τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στον «Ευαγγελισμό» όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ώθησε τον 15χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν υπάρχει αναφορά για κάποιο κείμενο που να ενημερώνει για τους λόγους που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με
πληροφορίες, δεν αποκλείεται να ασκηθεί
δίωξη στους γονείς για παραμέληση
εποπτείας ανηλίκου.


Πηγή