Πέμπτη , 9 Μάιος 2024

Survivor All Star: Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση λόγω ισοψηφίας -Οι παίκτες με τα καλύτερα στατιστικά [βίντεο]

Οι Μπλε έβαλαν τέλος στο σερί νικών των Κόκκινων στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης με τον Σάκη Κατσούλη να ανακηρύσσεται πρώτος στα στατιστικά.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους Κόκκινους να παραπονιούνται για το που κοιμούνται ενώ σχολίασαν την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα μετά την ήττα των Μπλε στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον δεύτερο αγώνα για την πολυπόθητη ασυλία, οι Μαχητές γνώριζαν ότι αν έχαναν θα έπρεπε να ψηφίσουν δυο παίκτες.

Νίκη για τους Μπλε

Η μάχη ήταν γεμάτη ένταση και σε κάποια σημεία τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν. Ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με τους Μπλε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίστηκε με τον Νικόλα Αγόρου για ένα τζαρτζάρισμα στο run.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Μπλε ήταν εκείνοι που βρήκαν καλύτερα το στόχο και κατάφεραν να βάλουν τέλος στο σερί επιτυχιών των Κόκκινων.

Έξαλλος ο Καραγκούνιας για τη λέξη «Αίγιο»

Στην επιστροφή στην παραλία, ο Τάκης Καραγκούνιας ανακάλυψε ότι κάποιος είχε σβήσει το όνομά του και τη λέξη «Αίγιο» από το τραπέζι όπου έκανε τις συνεδρίες του με τον Βασάλο και εξοργίστηκε. Στο συμβούλιο κατηγόρησε τους Μπλε ότι το έκαναν αλλά είπε ότι δεν ήθελε να μάθει ποιος ήταν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στην ψηφοφορία, οι Κόκκινοι κατάφεραν την ισοψηφία με τους Γιώργο Κόρομι και Εύη Σαλταφερίδου καθώς πήραν τις ίδιες ψήφους και είναι και οι δυο υποψήφιοι, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα. Από μια ψήφο πήραν και οι Τάκης Καραγκούνιας και Στέλιος Χανταμπάκης.

«Αυτό που επιβραβεύω είναι η ευφυΐα στην στρατηγική. Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής φοβάστε τη στρατηγική. Τέσσερις μήνες φοβάστε. Το χειρότερο στο θέμα της στρατηγικής είναι η πονηριά και η κουτοπονηριά», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», τόνισε ο Γιώργος Κόρομι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τον Νίκο Μπάρτζη, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν έργο Μαρτίκα, τον οποίο κατηγόρησε ότι πήρε και μαγείρεψε με τους Κόκκινους το τι θα ψηφίσουν για να έχει απέναντί του παίκτες «αδύναμους» ως προς το κοινό.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα στατιστικά των παιδιών, με κορυφαίους τους Σάκη Κατσούλη και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή