Σάββατο , 4 Μάιος 2024

Survivor All Star: Εκνευρισμένη η Ελευθερίου που βγήκε ξανά υποψήφια -Επική πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού [βίντεο]

Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε μεγάλη «κωλοτούμπα» σχετικά με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ενώ έχει εκφραστεί πολλές φορές αρνητικά για την Ελευθερία Ελευθερίου, ο 45χρονος φαρμακοποιός έδωσε μια «ευκαιρία» στη νεαρή τραγουδίστρια. «Μαθήματα ζωής δεν μπορούν να σου δώσουν μόνο οι κακουχίες. Μαθήματα ζωής μπορούν να σου δώσουν και οι χαρακτήρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, που κολυμπάνε σε ωκεανούς αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Μιλάμε για την Ελευθερία Ελευθερίου», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν τω μεταξύ τα γέλια της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά τη φάρσα του Λιανού κόπηκαν απότομα καθώς η τραγουδίστρια τέθηκε ξανά υποψήφια προς αποχώρηση.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας την ψήφισαν σχεδόν όλοι προς αποχώρηση κι έγινε έξαλλη στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τον παρουσιαστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μια ακόμη φορά η Ελευθερία μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών της, οι οποίοι επικαλέστηκαν αγωνιστικούς λόγους.

Ελευθερίου: «Βαρέθηκα»

«Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι, έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά… Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Το αφήνω απλά και περνάει όλο αυτό αλλά ok… τι να πω», ήταν τα πρώτα της λόγια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανώς ενοχλημένη η Ελευθερία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της καθώς όπως είπε οι συμπαίκτες της πιάνονται από μια ήττα της και αμέσως της ψηφίζουν ενώ σε άλλο σημείο είπε πως αν είναι κάθε φορά που χάνει έναν αγώνα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση να φύγει από το reality οικειοθελώς.

Να σημειωθεί ότι η μπλε ομάδα έχει μείνει με 9 παίκτες μετά από την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη και την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι υπάρχει δυσαναλογία ανάμεσα στις ομάδες, αφού η κόκκινη έχει 11 παίκτες. Για να υπάρξει ισοροπία ο παρουσιαστής έδωσε την ευκαιρία στη μπλε ομάδα να ψηφίσει ποιον παίκτη της κόκκινης ομάδας θέλουν να πάρουν στη δική τους. Και μετά από αυτή τη διαδικασία το αποτέλεσμα ήταν να επιλέξουν τον Σάκη Κατσούλη. Ο παίκτης έβγαλε τη μπαντάνα του και κάθισε στη νέα του ομάδα φανερά προβληματισμένος.

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού

Ο πρώτος άνθρωπος που αντέδρασε από την πρώτη στιγμή βάζοντας τα κλάματα, ακόμη και πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το αποτέλεσμα ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όλα αυτά βέβαια σε απόλυτη συνεργασία του παρουσιαστή με τη μπλε ομάδα, γιατί αυτή ήταν η Πρωταπριλιάτικη φάρσα τους για την ομάδα των κόκκινων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από αυτό η ατμόσφαιρα στο συμβούλιο έγινε πιο εύθυμη, με τις δύο ομάδες να συζητούν κι το παράπονο του Βασάλου που δεν ψηφίστηκε αυτός.

Ακολούθησε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση και το αποτέλεσμα έδειξε και πάλι την Ελευθερία Ελευθερίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή