Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Serie A: Η Μίλαν «άλωσε» το «Ντιέγκο Μαραντόνα» και έστειλε μήνυμα στη Νάπολι για το Champions League [βίντεο]

Η πρωταθλήτρια Μίλαν διέλυσε με σκορ 4-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για τη Serie A τη Νάπολι στέλνοντας μήνυμα ενόψει των μεταξύ τους παιχνιδιών για τους «8» του Champions League.

Η Μίλαν μετά από τρία ματς χωρίς νίκη επέστρεψε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με ηγέτες τους Λεάο και Ντίαθ, ενώ ο Κβαρατσχέλια κινήθηκε σε ρηχά νερά. Η Νάπολι αγωνίστηκε χωρίς τον μεγάλο της σκόρερ Όσιμεν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπλόκαρε τους γηπεδούχους και στο 16′ άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική μπαλιά του Ντίαθ, ο Λέαο βγήκε τετ α τετ με τον Μερέτ, έσκαψε την μπάλα από πάνω του και άνοιξε το σκορ με ένα φανταστικό γκολ. Στο 25′ ο Μπενασέρ έβγαλε τη σέντρα, στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Κιμ έστρωσε την μπάλα στον Ντίαθ, ο οποίος με εξαιρετική ντρίμπλα άδειασε τον Ρούι και πλάσαρε τον Μερέτ.

Στο 59′ ο Τονάλι άνοιξε την μπάλα στον Λεάο, ο Πορτογάλος εξέθεσε τον Ραχμάνι και με φανταστικό τελείωμα από διαγώνια θέση «τίναξε» τα δίχτυα του Μερέτ. Στο 66′ ο Σαλεμάκερς έκανε φοβερή ατομική ενέργεια, άδειασε Κιμ – Ραχμάνι και πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μερέτ για το 0-4, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.


Πηγή