Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Κατέρρευσε ο Τάκης μόλις είδε τη κόρη του στο πιο συγκινητικό έπαθλο του παιχνιδιού [βίντεο]

Σε ένα από τα πιο φορτισμένα συγκινησιακά επεισόδια του Survivor All Star, oi παίκτες συνάντησαν για λίγο από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το κορυφαίο έπαθλο στο reality επιβίωσης κάνοντας τους παίκτες να λυγίσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σύντροφοι αλλά και μέλη από τις οικογένειες των παικτών βρίσκονταν μέσα σε ένα βαν και περίμεναν να δουν για δυο λεπτά τους δικούς τους ανθρώπους, να τους αγκαλιάσουν και να ανταλλάξουν δυο κουβέντες.

Το τρυφερό φιλί του Ηλία στη κοπέλα του

Η Στέλλα υποδέχθηκε τον αδερφό της, ενώ με ένα τρυφερό φιλί αποχαιρέτησε ο Ηλίας Μπόγδανος την κοπέλα του. Το ζευγάρι ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά του. «Έλα να σου γνωρίσω τα παιδιά γρήγορα», είπε ο Ηλίας στην Αλεξάνδρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μελίνα είδε για λίγα λεπτά τον πατέρα της και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τη χαρά της. Ο πατέρας της ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες πλησίασαν και τον χειροκρότησαν.

Ο Νίκος είχε μια σύντομη επαφή με τον αδερφό του, ουρλιάζοντας από χαρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαριαλένα μόλις είδε τη μαμά της

Η Μαριαλένα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας τη μητέρα της. Αμέσως την αγκάλιασε λέγοντας «μαμά μου». Δίπλα τους πήγε και ο Σάκης Κατσούλης για να χαιρετήσει τη μαμά της κοπέλας του.

Ο Μάριος με τη σειρά του, υποδέχθηκε τη μητέρα του. Με πιο ήπιες αντιδράσεις αλλά φανερά συγκινημένος αγκάλιασε τη μητέρα του πολύ σφιχτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έτρεξε να αγκαλιάσει τη μαμά του που φώναζε «λιοντάρι μου».

Δάκρυα και αγκαλιές Σάκη με τον πατέρα του -Δεν τον χαιρέτισε η Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης μόλις αντίκρισε τον πατέρα του, τον αγκάλιασε σφιχτά και εκείνος του είπε: «Όπου και να πας θα ‘ρθω. Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε». Συγκινημένη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία όμως προκάλεσε εντύπωση καθώς δεν πλησίασε να χαιρετήσει τον πατέρα του Σάκη παρά μόνο τους κοίταξε από μακριά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης όταν είδε τη μητέρα της Μαριαλένας έτρεξε και εκείνος να την αγκαλιάσει και να τη χαιρετίσει, με την μαμά της να τον κάνει και εκείνον αγκαλιά και να του εύχεται καλή δύναμη.

Η Σταυρούλα Χρυσαιεδή ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας τον πατέρα της και έλεγε «πάρε με μαζί σου πάρε με πίσω, σε αγαπώ πάρα πολύ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά είχε η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Μόλις την είδε ο παίκτης είπε «Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθεις και θα φοράς λευκά». Τη ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα, πώς βλέπει τα παιδιά και σύστησε τη μαμά του στους παίκτες.

Κατέρρευσε ο Καραγκούνιας μόλις είδε τη κόρη του -«Θέλω να φύγω»

Η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας είδε επιτέλους την κόρη του τη Ραφαηλία και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Όρμηξε πάνω της, την αγκάλιασε, τη φίλησε και ζήτησε να φύγει μαζί της. Η κόρη του ούρλιαξε «μπαμπά» και έπεσε με χαρά πάνω του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σ’ αγαπάω πολύ. Πρέπει να φύγω», του είπε η κόρη του και ο Τάκης Καραγκούνιας ήθελε να φύγει μαζί της. «Τελείωσε το Survivor, θέλω να φύγω δεν αντέχω. Θέλω να γυρίσω με το παιδί μου πίσω τέρμα και το εννοώ», είπε ο Τάκης.

«Με ποιους να μείνω με τους ψεύτες που με βγάζουν κακό, δεν μπορώ άλλο», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάθος στον στίβο μάχης για να τιμήσουν τους συγγενείς τους

Δεν έλειψαν οι εντάσεις στον στίβο μάχης λόγω του πάθους των παικτών να τιμήσουν την παρουσία των συγγενών τους και να τους απολαύσουν μετά από πέντε μήνες τρώγοντας μαζί τους.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο flag race με τους Κόκκινους να το παίρνουν με 8-7.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δεύτερο σετ ξανά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν και παρότι οι Μπλε τους ισοφάρισαν σε 6-6, ο Τάκης και η Μελίνα «καθάρισαν» για τους συμπαίκτες τους και έκαναν το 1-0 στις νίκες για την επικοινωνία. Ο δεύτερος αγώνας θα κρίνει την ομάδα που θα δειπνήσει με τους συγγενείς της και θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη (1/6).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή