Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Τρεις Κόκκινοι στον τάκο -Άγριο ξέσπασμα Καραγκούνια στον Μπόγδανο [βίντεο]

Η ψηφοφορία στο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης έβγαλε δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο Κόκκινο στρατόπεδο, οι γκρίνια κυριαρχεί λόγω των απανωτών ηττών με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη Μελίνα Μεταξά να δηλώνουν πως έχουν πιεστεί ψυχολογικά από το κλίμα που επικρατεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε από την αναφορά του Τάκη στον Ηλία Γκότση και τη λίστα του, απαντώντας στα όσα είπε για εκείνον ο Τάκης Καραγκούνιας στο χθεσινό συμβούλιο.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα για τη συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, είναι πολύ αρνητικός άνθρωπος και σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός. Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας κατευθείαν έπιασε τρεις μήνες πριν γεγονότα και μου είπε ότι πρόδωσα τον φίλο μου μιλώντας για τον Ηλία Γκότση και να με κάνει να νιώσω άσχημα; Η παραγωγή το έψαξε, το έλυσε και εγώ είμαι εδώ. Μάλλον αυτό ενοχλεί τον Τάκη», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Της τρελής έγινε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο με τις λέξεις και την κατάσταση να ξεφεύγουν.

Στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο επικράτησε ο χαμός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καβγάς ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα.

Ο γεμάτος ένταση διάλογος Ηλία – Τάκιη

Τάκης: «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις»

Ηλίας: «Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γ@@ μου λέει και κάνει κ@@δάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τάκης: «Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη;».

Οι δύο υποψήφιοι που συμπληρώνουν τον Βασάλο

Το βράδυ της Τρίτης διεξήχθη το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και οι Μπλε κατάφεραν να νικήσουν ξανά και να διατηρήσουν το σερί τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η κάλπη έδειξε πως οι δύο νέοι υποψήφιοι απέναντι στον Βασάλο είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή