Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Survivor All Stars: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά το ξαφνικό «αντίο» της Βρισηίδας [βίντεο]

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα, η ομάδα που δέχθηκε την ήττα κι έπρεπε να υποδείξει τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν οι Μαχητές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Κυριακή στον πρώτο αγώνα ασυλίας έχασαν οι Μαχητές και πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε παμψηφεί ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος στενοχωρήθηκε κι άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του. Την Δευτέρα οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν κι έριξαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτόξευσε τα βέλη του για την επιλογή του, αναφέροντας πως είχε καλύτερες επιδόσεις από άλλους παίκτες της ομάδας του στο Survivor.

Το βράδυ της Τρίτης, οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν ξανά την ασυλία και ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία το ζήτησε λόγω κακής ψυχολογίας και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο. Στην συνέχεια η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι και να κάνουν ό,τι μπορούν να την μεταπείσουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια ήταν ανένδοτη και πήρε την απόφαση να φύγει από το Survivor: «Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναζήσω, όπως πέρυσι. Το σώμα μου έχει ξεκουραστεί και δεν έχουν φορτώσει οι μπαταρίες ούτε στο σώμα μου ούτε στην υπομονή μου. Κουράζομαι πιο εύκολα και ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη… Γιατί σας είπα να με ψηφίσετε παιδιά; Καθυστερημένοι είστε; Το πιστεύετε αυτό που σας είπα και με στηρίξατε. Παιδιά παθαίνω κρίσεις. Δεν είμαι τρελή.» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη άλλαξε άρδην τις υποψηφιότητες κι έφερε ανατροπές για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο δεύτερος ο Κώστας Παπαδόπουλος κι ο τρίτος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος προέκυψε από την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Βρισηίδιας, η ψηφοφορία επαναλήφθηκε ούτως ώστε να προκύψει ο παίκτης που θα έκλεινε την τετράδα των υποψηφίων. Οι Μαχητές επέλεξαν με μικρή διαφορά να βγάλουν στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Πηγή