Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

League Cup Αγγλίας: «Καθάρισε» στο τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέρασε στα ημιτελικά [βίντεο]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα της Τσάρλτον, ομάδας 3ης Κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζουν να δείχνουν σημάδια βελτίωσης υπό τον Έρικ τεν Χαχ. Στην 11άδα της Γιουνάιτεντ υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα, ιδίως μεσοεπιθετικά, αν και στα μετόπισθεν ο Ολλανδός έκανε επιλογές έμπειρων παικτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άντονι έκανε το 1-0 με γκολ στο 21′. Λίγο πριν από το τέλος, εμφανίστηκε ο Μάρκους Ράσφορντ, που μπήκε ως αλλαγή στο 60ό λεπτό αντί του Άντονι και πέτυχε δύο τέρματα στο 90′ και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης (μετράει πλέον 14 στην τρέχουσα σεζόν) και «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση.

Η Νιούκαστλ έκανε περίπατο απέναντι στην αποκαρδιωτική εφετινή Λέστερ, επικρατώντας εύκολα με 2-0 στο «St. James’ Park». Ο Νταν Μπερν στο 60′ και ο Ζοέλιντον στο 72′ έστειλαν τις «καρακάξες» στους «4» της διοργάνωσης. Απόψε (11/1) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης με τις αναμετρήσεις Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουλβς και Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι.


Πηγή