Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε; Σοϊλέδης, Σοφιάννα, Τζο ή Γιώργος Κατσαούνιας

Ημέρα αποχώρησης σήμερα στο Survivor 2022, μετά τον τεράστιο καβγά χθες ανάμεσα σε Τάκη Κατσαούνια και Αρη Σοϊλέδη.

Υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor 2022 είναι οι Αρης Σοϊλέδης και Σοφιάννα Αβραμάκη από τους Κόκκινους και οι Γιώργος Κατσαούνιας και Τζο Μαριδάκη από τους Μπλε.

Το κλίμα και στις δύο ομάδες του Survivor 2022 είναι εξαιρετικά τεταμένο, με αψιμαχίες να εκδηλώνονται και στους μεν και στους δε. Στην Κόκκινη ομάδα βέβαια τα πράγματα χθες ξέφυγαν εντελώς, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Αρη Σοϊλέδη παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωτής του Survivor 2022 για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νεύρα εκτός ορίων με τους 4 υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor 2022

Νωρίτερα είχαν αναδειχθεί οι τρεις από τους 4 υποψηφίους προκαλώντας μεγάλες εντάσεις στις δύο ομάδες του φετινού Survivor.

Ολα ξεκίνησαν με την ανάδειξη της Σοφιάννας Αβραμάκη από την κάλπη, στην ομάδα των Κόκκινων και εν συνεχεία του Αρη Σοϊλέδη από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που είχε την ατομική ασυλία.

Η υποψηφιότητα και των δύο παικτών προκάλεσε ένταση, με τους παίκτες να διαπληκτίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο αδύναμος κλπ. Η κίνηση του Εμμανουήλ να βγάλει στον τάκο τον Αρη Σοϊλέδη, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας όπως ήταν λογικό προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και ακραίο εκνευρισμό με τη γνωστή κατάληξη.

Νεύρα όμως και στην ομάδα των Μπλε που εκτός του Γιώργου Κατσαούνια που βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση στον τάκο χθες βγήκε και η Τζο Μαριδάκη από την Ναυσικά Παναγιωτοπούλου που είχε την ατομική ασυλία. Οπως εξήγησε δεν μπορούσε να βγάλει τον Απόστολο Ρουβά για συναισθηματικούς λόγους και δεν είχε άλλη επιλογή παρά τη Τζο. Η νεαρή παίκτρια παίρνοντας το λόγο χαρακτήρισε Ντροπή την κίνηση της Ναυσικάς και μίλησε για συμφέροντα οικονομικά κλπ. προκαλώντας εκ νέου ένταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν απο το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2022 αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη. Λογικό, μιας και μιλάμε για τρεις παίκτες με μεγάλο κοινό που είναι συνυποψήφιοι μαζί της.

Η παραμονή των δύο στους Κόκκινους, Αρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη αναμένεται να φέρει νέες εντάσεις και τσακωμούς τόσο με τον Τάκη Καραγκούνια όσο και με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Βρισηίδια Ανδριώτου.

Μένει φυσικά να επιβεβαιωθεί το spoiler. Σε κάθε περίπτωση μετά τα μεσάνυχτα θα μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που αφήνει πίσω του τον Αγιο Δομίνικο.

Επίσης, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ του Survivor 2022 στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και ένα νέο γύρο τσακωμού αναμέσα στην Σοφιάννα και στον Τάκη Καραγκούνια. Και πάλι η ένταση ξεχειλίζει…


Πηγή