Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τέλος οι σέξι φωτογραφίσεις για την Όλγα

Τέλος οι σέξι φωτογραφίσεις για την Όλγα

«Δεν θα το ξαναέκανα», λέει η Φαρμάκη

Προς απογοήτευση των απανταχού θαυμαστών της η Όλγα Φαρμάκη δεν σκοπεύει να ξαναδείξει τα κάλλη της στον φακό. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η ίδια λέγοντας πως οι αισθησιακές φωτογραφίσεις ανήκουν στο παρελθόν γι’ αυτήν.

«Τι να μου πει πια να κάνω μια σέξι φωτογράφιση; Δεν με γέμιζε καθόλου να είμαι κάθε μέρα στα περιοδικά ή στην τηλεόραση. Και πλέον σε ποια περιοδικά και σε ποια Ελλάδα; Πραγματικά το να αγαπάς εσένα είναι το πιο σημαντικό πράγματα. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι για τίποτα και για κανέναν», τόνισε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».

Μάλιστα, εξήγησε πως «δεν θα έκανα αισθησιακή φωτογράφιση για κανέναν λόγο. Έχω πολλές προτάσεις για σέξι φωτογραφίσεις. Είναι τόσο μακρινό από μένα όλο αυτό πια. Κάνω μήπως την καριέρα του sex symbol σε κάποια εκπομπή; Και να ήμουν, δεν θα το έκανα. Τελείωσε όλο αυτό. Το έκανα κάποια στιγμή, ήμουν μοντέλο, το έβλεπα καθαρά σαν δουλειά, αλλά τελείωσε».

Παράλληλα, μίλησε για το λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. «Το έκανα σταδιακά, ειδικά μετά από ένα δυσάρεστο γεγονός στην προσωπική μου ζωή. Δεν ήθελα να είμαι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, ήθελα να βρω τον εαυτό μου και να ηρεμήσω», είπε.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση