Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κοινωνικό Σχολείο από Σεπτέμβρη

Κοινωνικό Σχολείο από Σεπτέμβρη

Ο σχεδιασμός το μικροσκόπιο του υπουργείου Παιδείας

Ο στόχος είναι το Κοινωνικό Σχολείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Έτσι, σχεδιάζονται ήδη τα χρονοδιαγράμματα και ενεργοποιούνται όλοι οι σχετικοί με αυτά τα ζητήματα φορείς, σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, με αντικείμενο το «Κοινωνικό Σχολείο», στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν και στους δέκα άξονες (άθληση, διατροφή, ναρκωτικά, κάπνισμα & αλκοόλ, σεξουαλική αγωγή, μολυσματικές ασθένειες, ρατσισμός, χουλιγκανισμός, αισθητική, ολυμπισμός).

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, εκτός από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο υφυπουργός Κώστας Κουκοδήμος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, η πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένη Κρεμαστινού, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνική επιμελητήρια Τατιάνα Λυγερή και ο καθηγητής του τμήματος «Επιστήμη Διαιτολογία-Διατροφή» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Γιάννης Μανιός.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση