Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
The 2Night Show: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «κέρδισε» την καρδιά της Κατερίνας Ζαρίφη

The 2Night Show: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «κέρδισε» την καρδιά της Κατερίνας Ζαρίφη

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη το βράδυ της Πέμπτης. Η χειμαρρώδης παρουσιάστρια προκάλεσε κύμα γέλιου στην εκπομπή «The 2Night Show» και απάντησε σε όλες τις «καυτές» ερωτήσεις του παρουσιαστή.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω σε μια εποχή ροκ. Φέτος τραγούδησα στο J2US, που ήταν η μεγάλη μου τρέλα. Εγώ είμαι λίγο μετεωρίτης. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω έναν δραματικό ρόλο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία.

Σε ερώτηση αν παρακολουθεί αισθησιακές ταινίες, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε με ειλικρίνεια θετικά.

«Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν και οι άντρες. Λατρεύω όλες τις ταινίες του Κώστα Γκουσγκούνη. Δεν έχω αγαπημένες ταινίες. Θεωρώ φοβερή ταινία τον “Ηδονοβλεψία”» είπε.

Η παρουσιάστρια όμως απάντησε και στο γιατί δεν είναι «κεντρική» σε κάποια εκπομπή. «Εγώ φταίω. Όταν εγώ πρέπει να χτυπήσω το τραπέζι δεν το το κάνω. Θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δε γίνεται. Δε σπάω εύκολα αυγά. Επίσης δεν μου έχει προταθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το “Μαλβίνα Live”. Ήταν το άγιο δισκοπότηρο για μένα αυτή η εκπομπή» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τέλος όμως έβαλε και στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο «Just 2Us», τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο λέγοντας: «Ήταν πολύ ωραίο το φιλί με τον Ράμμο. Έτσι κάνει τώρα η νεολαία, φιλιέται… φιλάει τοίχους, φιλάει πατώματα».

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε την Κατερίνα Ζαρίφη να παίξει ένα παιχνίδι και της έδειξε φωτογραφίες από γνωστούς Έλληνες και θέλησε να του απαντήσει με ποιον από αυτούς θα αντάλλασσε ένα καυτό φιλί.

Αν και αρχικά, η Κατερίνα Ζαρίφη έδειξε την προτίμηση της στον κακό των «Άγριων Μελισσών», Βασίλη Μπισμπίκη, τελικά την καρδιά της «κέρδισε» ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


Πηγή