Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

The Voice: Ξανά στις οθόνες για έβδομη σερί χρονιά -Βίντεο από την έναρξη της μεγάλης επιστροφής

Στις οθόνες των τηλεθεατών επέστρεψε, κάνοντας πρεμιέρα για την έβδομη σεζόν του, το The Voice.

Η «συνταγή» και για το φετινό The Voice παραμένει η ίδια, καθώς -όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός- ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Παρουσιαστής του σόου θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός, ενώ στις θέσεις των τεσσάρων coaches επέστρεψαν Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές, στους οποίους και ανακοίνωσε μια σημαντική επιστροφή. Ποια ήταν αυτή; Μα, φυσικά το κοινό που θα βλέπει δια ζώσης το μουσικό τάλεντ σόου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλώς ήρθατε στο δημοφιλέστερο μουσικό τάλεντ σόου ολόκληρης της γης. Καλώς ήρθατε στο The Voice of Greece. Για 7η συνεχόμενη χρονιά είμαστε και πάλι εδώ και πραγματικά είμαστε λιγάκι συγκινημένοι. Θα σας εξηγήσω τον λόγο.

»Μετά από πολύ καιρό, πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες και το κοινό είναι και πάλι εδώ στο υπέροχο πλατό του The Voice of Greece. Όλα, λοιπόν, έχουν αλλάξει. Αλλά, το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο, είναι η αγάπη μας γι’ αυτά τα τέσσερα άτομα, τους τέσσερις αγαπημένους coaches. Και εδώ θέλω τα πιο θερμά σας χειροκροτήματα για να πάμε να τους υποδεχθούμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια μπήκαν με φόρα στο πλατό του The Voice οι τέσσερις κριτές, γεμάτοι χαμόγελα και εξαιρετικοί διάθεση. Πρώτος μπήκε στο πλατό ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και τελευταίος ο Σάκης Ρουβάς.


Πηγή