Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Το 25χρονο ζουμερό μοντέλο που κατακτά τη μόδα

Το 25χρονο ζουμερό μοντέλο που κατακτά τη μόδα

Τα παραπάνω κιλά την έκαναν σταρ του Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες της

Βγάζει τα ρούχα της, φοράει σέξι μαγιό, δείχνει τις ραγάδες της, φωτογραφίζεται και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος για ένα 25χρονο μοντέλο με παραπάνω κιλά από τη Βρετανία, που όπως λέει θέλει να αποδείξει ότι όλοι είναι όμορφοι!

Η Iskra Lawrence πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε με περηφάνια τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας ένα στενό πορτοκαλί μπικίνι που αποκάλυπτε τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά της. Η ίδια έγραψε μαζί με την φωτογραφία: «Ναι, αυτή είναι σαφώς μια φωτογραφία του πισινού μου, αλλά βλέπετε γιατί; Επειδή δεν έχω επεξεργαστεί τις ραγάδες μου ή την κυτταρίτιδα μου ή το λίπος μου, γιατί αυτό είναι το σώμα μου. Μου αρέσει πολύ επειδή είναι πραγματικό και αγαπώ να ανεβάζω φωτογραφίες που δείχνουν πόση αυτοπεποίθηση έχω, επειδή η κοινωνία μας έχει διδάξει ότι όλοι έχουμε ψεγάδια και δε με νοιάζει καθόλου… Επειδή ο χαρακτήρας σας είναι σημαντικότερος από το σώμα σας και εσείς αποφασίζετε τι είναι η ομορφιά».

Η φωτογραφία της 25χρονης συγκέντρωσε περισσότερα από 32.000 likes και είχε σχεδόν 3.000 σχόλια, επαινώντας το σώμα της νεαρής κι αυτό που έκανε, με ορισμένους να σημειώνουν ότι θα ήταν πολύ καλό η βιομηχανία της μόδας να είχε περισσότερα μοντέλα σαν αυτή.

Το μοντέλο, που έχει 417.000 followers, ελπίζει να αλλάξει τις απόψεις της βιομηχανίας της μόδας για το μέγεθος στα ρούχα και να βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν εμπιστοσύνη στο σώμα τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το νεαρό μοντέλο για μεγαλύτερα μεγέθη ρούχων δημοσιεύει παρόμοιες φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram, καθώς συχνά επιλέγει να προβάλλει εικόνες της με στενά και προκλητικά ρούχα.

Η ίδια ασχολείται με τη μόδα από τα 13 όταν είχε επιλεγεί για μια καμπάνια ρούχων με παιδιά. Ωστόσο ποτέ δεν ήταν αδύνατη και αψεγάδιαστη όπως λέει: «Κατάλαβα γύρω στα 18, ότι αντί να προσπαθώ να αλλάξω το σώμα μου για να χωρέσω σε μεγέθη δείγματος, θα ήθελα να προσπαθήσω να αλλάξω τη βιομηχανία της μόδας. Όταν υπέγραψα με το τρέχον πρακτορείο μου, με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσα να γίνω ένα επιτυχημένο μοντέλο στο νούμερό μου. Γι’ αυτό το λόγο επικεντρώθηκα για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να εργαστώ πιο σκληρά, να κάνω έρευνα σε θέματα διατροφής και να γυμναστώ για να νιώσω δυνατή και υγιής», δηλώνει το μοντέλο.

Όπως λέει δεν αδιαφορεί για το σώμα της, τρώει υγιεινά χωρίς στερήσεις και γυμνάζεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Έχει αποδεχθεί το σώμα της όπως είναι και θα κάνει ο,τι μπορεί να γίνει το ίδιο και με άλλα κορίτσια που αγχώνονται με το σώμα τους.modlf02modlf03

modlf04modlf05modlf06modlf07modlf08

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr