Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Βγήκα από τον εφιάλτη»

«Βγήκα από τον εφιάλτη»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει τη «σκοτεινή περίοδο» της ζωής του

Πριν από ένα χρόνο έδωσε σκληρή μάχη με την κατάθλιψη. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του, αφήνοντας πίσω όλα όσα τον πλήγωσαν.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μιλάει στο «Secret» των Παραπολιτικών και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της σκοτεινής περιόδου, όπως τη χαρακτηρίζει, που έζησε, ενώ δηλώνει πως είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Επιστρέφω μετά από τρία χρόνια αποχής. Αισθάνομαι απίστευτα όμορφα. Νιώθω ότι αυτή η σκοτεινή περίοδος της ζωής μου έχει περάσει ανεπιστρεπτί και μοιάζει με ένα κακό όνειρο. Αισθάνομαι ακριβώς όπως ένας άνθρωπος που ξυπνάει από έναν κακό εφιάλτη και νιώθει απίστευτη χαρά καθώς ήταν μόνο ένα κακό όνειρο απλά πολύ ζωντανό».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής δεν διστάζει να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που τον βοήθησε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να επιστρέψει στο χώρο της μουσικής.

«Η μουσική ήταν η το φάρμακό μου και η ψυχοθεραπεία μου. Αυτό το χρωστάω στον αγαπημένο μου φίλο, Θάνο Καλλίρη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτήν την ψυχοθεραπεία και φυσικά στους πολύ καλούς μου φίλους, που στάθηκαν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές δίνοντάς μου δύναμη και κουράγιο».

Η μεγάλη αδυναμία του Λάμπη Λιβιεράτου είναι οι δύο κόρες του και όπως λέει στην ίδια συνέντευξη, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι πολύ κοντά στα παιδιά του γιατί το έχουν ανάγκη και το χρειάζονται».

Πηγή: newsbeast.gr