Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Viral οι φωτό του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το δείπνο του σε γκέι εστιατόριο στην Βαρσοβία στο ταξίδι εξπρές

Στην Πολωνία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο φακός τον εντόπισε να τρώει σε τοπικό εστιατόριο παρέα με τους συνεργάτες του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Βαρσοβία, όπου συνάντησε τον υπουργό Άμυνας της Πολωνίας, Μάριους Μπλάστσακ, και παρακολούθησε μια επίδειξη στρατιωτικού εξοπλισμού ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ όμως, όταν οι βασιλικές του υποχρεώσεις είχαν τελειώσει, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη σε εστιατόριο της πόλης.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον κατάλογο στο χέρι, δίνει την παραγγελία του

Ένας ντόπιος που έτυχε να βρίσκεται στο εστιατόριο, τον αναγνώρισε, και οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram έγιναν πολύ γρήγορα viral. «Η Βαρσοβία μπορεί να εκπλήξει. Έφαγα δείπνο σήμερα με τον πρίγκιπα» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Τι δείχνουν όμως οι φωτογραφίες αυτές; Τον πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με παρέα να διαβάζει το μενού του εστιατορίου και στη συνέχεια να δίνει την παραγγελία του – όπως θα έκανε κάθε κοινός θνητός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξήγηση του παλατιού

Η Daily Mail επικοινώνησε με το παλάτι, το οποίο εξήγησε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δείπνησε με το προσωπικό του σε ένα τοπικό εστιατόριο που είχαν κλείσει σε κοντινή απόσταση. «Η ομάδα από το Παλάτι του Κένσινγκτον έκλεισε σε ένα τοπικό εστιατόριο κοντά στο σημείο όπου εργάζονταν και ο πρίγκιπας αποφάσισε να τους ακολουθήσει» δήλωσε η πηγή. «Τους ρώτησε τι έκαναν και στη συνέχεια ζήτησε να πάει μαζί τους. Ήταν μια υπέροχη βραδιά σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες. Η ομάδα εκτίμησε πραγματικά το γεγονός ότι ζήτησε να τους κάνει παρέα».

Όσο για το εστιατόριο που δείπνησαν, λέγεται Butero και αυτοδιαφημίζεται ως «ο queerspace σας με comfort food», ενώ το λογότυπό του αποτελείται από τα χρώματα του ουράνιου τόξου.


Πηγή