Πέμπτη , 4 Αύγουστος 2022

Viral video στο TikTok: Το έξυπνο κόλπο με το κάθισμα του αεροπλάνου για πιο άνετα ταξίδια

Ένας άνδρας μοιράστηκε στο TikTok ένα κόλπο που ανακάλυψε για τα καθίσματα στο αεροπλάνο, το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά τις πτήσεις σας.

Ο χρήστης του TikTok, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα strollinginthesuburbs, αποκάλυψε το hack στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε πως χρειάστηκαν μόνο «32 χρόνια» για να το ανακαλύψει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου πήρε 32 χρόνια για να το μάθω αυτό, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το προσκέφαλο της αεροπορικής τους εταιρείας το κάνει αυτό!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του, ενώ στο βίντεο σημείωσε «Ποιος ήξερε ότι τα καθίσματα των αεροπλάνων το κάνουν αυτό;».

Το βίντεο με το κόλπο για το κάθισμα στο αεροπλάνο

Στο βίντεο τον βλέπουμε να δείχνει το προσκέφαλο κατά τη διάρκεια μιας πτήσης και να το πιάνει από τις δύο πλευρές του. Στη συνέχεια τα τραβά προς τα εμπρός, ώστε όταν τοποθετεί το κεφάλι του προς τα πίσω, αυτό να υποστηρίζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 245 χιλιάδες άνθρωποι, με πολλούς από αυτούς να μένουν έκπληκτοι.

«Πετάω πάνω από 10-12 φορές το χρόνο… από το 2004. Και μόλις το έμαθα αυτό στο τελευταίο μου ταξίδι. Κάποιος άλλος είπε: «Έχω μια πτήση σε 2 εβδομάδες. Θα πρέπει να το δοκιμάσω αυτό!».

Μερικοί αστειεύτηκαν ότι αυτό δεν ισχύει σε όλες τις πτήσεις, με έναν τύπο να λέει: «Το δοκίμασα αυτό σε μια πτήση της Ryanair και έφυγε ολόκληρο το προσκέφαλο».

Μια άλλη TikToker με το όνομα @footdocdana το δοκίμασε και έγραψε «Πώς δεν το έκανα ποτέ αυτό;».


Πηγή