Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Βλέπουν το λαμπερό μέλλον τους στην Πόλη του φωτός

Βλέπουν το λαμπερό μέλλον τους στην Πόλη του φωτός

Η Μπιγιονσέ και ο Jay Z ψάχνουν σπίτι στο Παρίσι

Μια μικρή Παριζιάνα θέλουν να κάνουν την κόρη τους η Μπιγιονσέ και ο Jay Z. Μάλιστα, σκοπεύουν να ξεκινήσουν από τα προσχολικά της χρόνια ακόμη.

Το διάσημο ζεύγος βλέπει το μέλλον του στην Πόλη του φωτός μαζί με τη μικρή Blue Ivi, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly. Γι’ αυτό βρέθηκαν στο Παρίσι νωρίτερα αυτό το μήνα και έψαχναν να αγοράσουν σπίτι, βλέποντας αρκετές πολυτελείς εκτάσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. «Οι δυο τους έχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις από την πόλη και θέλουν να μπορούν να βρίσκονται σε αυτήν όσο πιο συχνά γίνεται», ανέφερε φίλος τους στο περιοδικό και αποκάλυψε ότι «σκοπεύουν να αποσυρθούν και να μείνουν μόνιμα στο Παρίσι κάποια στιγμή».

Μάλιστα, το Παρίσι ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Jay Z, ο οποίος είπε κάποια στιγμή στο κοινό ότι το Παρίσι κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ίδιου και της συζύγου του. «Αρραβωνιαστήκαμε εδώ και εδώ συλλάβαμε την κόρη μας», είπε ο 44χρονος.

Γι’ αυτό και θέλουν η μικρή να συνεχίσει εκεί, παρότι γεννήθηκε και ζει στη νέα Υόρκη. «Θέλουν να μάθει γαλλικά η Ivi», τόνισε ο φίλος τους. Στην τελευταία επίσκεψη τους εκεί, την πήγαν σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης, επισκέφθηκαν το Λούβρο, μια εκκλησία και έκαναν βόλτες στους δρόμους του Παρισιού.

Πηγή: newsbeast.gr