Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ξενυχτάει η Eva Mendes

Ξενυχτάει η Eva Mendes

Τα πρώτα στάδια της μητρότητας δυσκολεύουν την ηθοποιό

Πριν από έξι βδομάδες απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Ryan Gosling. Η Eva Mendes φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το Violet Grey και δηλώνει εντελώς εξαντλημένη!

«Νόμιζα ότι οι άγριες νύχτες είχαν τελειώσει για μένα αλλά αυτές είναι μερικές από τις πιο άγριες που είχα ποτέ!» λέει η 40χρονη ηθοποιός.

Σε αντίθεση με άλλες σταρ δεν έχει προς το παρόν τουλάχιστον βοήθεια για το μωράκι της: «Δεν έχω νταντά αλλά είμαι ανοιχτή στην ιδέα να έχω μία στο μέλλον».

Η ηθοποιός μίλησε για τις νύχτες που δεν ξέρει τι να κάνει για να κοιμηθεί η μικρή Esmeralda Amada αποκαλύπτοντας ότι ζητάει συμβουλές από μεγαλύτερες γυναίκες της οικογένειας της αλλά και από φόρουμ για την ανατροφή των παιδιών.

«Απλά και μόνο γνωρίζοντας ότι δεν είμαι η μόνη εκεί έξω και ότι κι άλλες μαμάδες έχουν περάσει από αυτό το στάδιο περνάει η νύχτα».

Για το όνομα που επέλεξαν να δώσουν στην κόρη τους είπε: «Ο Ράιαν και εγώ αγαπάμε πολύ την Esmeralda από το μυθιστόρημα του Ουγκώ, Η Παναγία των Παρισίων και πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ όμορφο όνομα» εξήγησε προσθέτοντας «Amanda ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει “αγαπημένη” στα ισπανικά.

Πηγή: newsbeast.gr