Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η ζουμερή Ashley Graham ποζάρει με σέξι διάθεση

Η ζουμερή Ashley Graham ποζάρει με σέξι διάθεση

Δείτε τη φωτογράφισή της

Η Ashley Graham είναι η γυναίκα που έβαλε τις… γεμάτες γυναίκες στις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τα περιοδικά μόδας.

Τώρα το 29χρονο plus size μοντέλο από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ φιλοξενείται στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Maxim και ποζάρει με σέξι δαντελωτά εσώρουχα αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού του μεγάλου Γάλλου φωτογράφου μόδας Ζιλς Μπενσιμόν.

«Ξέρω ότι αυτοί οι διάσημοι επιχειρηματίες είναι απλώς άνθρωποι», λέει στην δημοσίευση και προσθέτει: «Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία εκτινάχθηκα μαζί τους. Κι αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω. Είμαι στη συνολική οικοδόμηση της αυτοκρατορίας τώρα».

Μάλιστα όπως λέει εξέπληξε ακόμα και τον εαυτό της με μια από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της: το περπάτημα στη πασαρέλα της H & M Studios για την συλλογή ρούχων Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016, που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις αρχές Μαρτίου.

Όπως δήλωσε στο Ε! News ήταν το «πρώτο της μεγάλο σόου» επειδή «δεν θεωρείται ένα σόου που εμφανίζονται μόνο plus -size μοντέλα». Πάντως δήλωσε ότι «μισώ τη λέξη “πραγματική γυναίκα” και μισώ τον όρο “plus size”. Έχω αρκετές φίλες -όλων των μεγεθών- και διαφορετικών σχημάτων και τα πάντα όλα και δεν θέλω καμία από αυτές να αισθάνονται ότι δεν είναι “πραγματικές γυναίκες”».

Η Graham έγινε γνωστή όταν φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated. «Ξέρω ότι οι καμπύλες μου είναι σέξι και θέλω όλες οι γυναίκες να καταλάβουν ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνες. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται, έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν. Ο κόσμος είναι έτοιμος για περισσότερες καμπύλες στα μπικίνι» έχει πει η ίδια.

aixiadman2aixiadman3aixiadman4

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr