Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Ο ηθοποιός Τζέιμς Χονγκ απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας -Μετά από 60 χρόνια καριέρας! [εικόνες]

Ο ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Τζέιμς Χονγκ απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Το απέκτησε μετά από έξι δεκαετίες κινηματογραφικής καριέρας. Ο Κινεζο-Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 469 τηλεοπτικές σειρές, 149 ταινίες μεγάλου μήκους, 32 ταινίες μικρού μήκους και 22 βιντεοπαιχνίδια και έχει συμπρωταγωνιστήσει με αστέρες όπως ο Κλαρκ Γκέιμπλ έγινε η μεγαλύτερης ηλικίας προσωπικότητα που αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι εδώ! Είμαι ζωντανός!» είπε ο 93χρονος στο κοινό που παρέστη στην τελετή προσθέτοντας ότι δεν είχε προσχεδιάσει ομιλία, επειδή δεν το συνηθίζει, σύμφωνα με δημοσίευμα των LA Times.

Τζέιμς Χονγκ: Τζέιμι Λι Κέρτις και Ντάνιελ Ντάε Κιμ επαίνεσαν τον ηθοποιό

Για τον ηθοποιό μίλησαν οι σταρ του Χόλιγουντ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ντάνιελ Ντάε Κιμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κιμ επισήμανε ότι τα ονόματα των ηθοποιών με καταγωγή από την Ασία και τα νησιά του Ειρηνικού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ αποτελούν λιγότερο από το 1% και ότι το αστέρι του Χονγκ προστίθεται σε εκείνα των Άννα Μέι Γουόνγκ, Μάκο, Μπρους Λι, Τζάκι Τσαν, Λούσι Λίου.

«Αν και αυτός ο αριθμός είναι πολύ χαμηλός» είπε ο Κιμ «υπογραμμίζει το γεγονός ότι πρέπει να τιμάμε κάθε έναν από εμάς που είχε την τύχη να αναγνωριστεί» ανέφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κέρτις επαίνεσε τον Χονγκ ως «παθιασμένο
ερμηνευτή» και «μια ξεκαρδιστική παρουσία στα γυρίσματα» προσθέτοντας:
«Είναι καιρός να τιμήσουμε τον Τζέιμς Χονγκ με ένα αστέρι στη Λεωφόρο
της Δόξας του Χόλιγουντ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννημένος στη Μινεσότα, ο Χονγκ ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και αναφέρεται στον εαυτό του ως «πιθανώς ο μόνος ζωντανός τύπος που έχει συνεργαστεί με τον Γκράουτσο Μαρξ».

Φωτογραφίες: AP/Mark J. Terrill


Πηγή